Atos

SRQ119964 - Sr. Floorwalker (323514)

Work location:
'S-Gravenhagen
Starting date:
10.09.2018
Ending date:
31.12.2018
Hours per week:
36

Senior Floorwalker / Coördinator 2FTE
De gezochte Floorwalker senior/Coördinator team floorwalkers maakt deel uit van het Cloud Werkplek team en wordt gevraagd om met het projectteam en klantteam alle specials/ exotische werkplekken werkend opleveren en overdragen aan de beheerorganisatie. Kennis van Windows 10 in combinatie met diverse speciale software is hierbij een vereiste.
Extra ondersteuning in de vorm van floorwalkers / migratiemedewerkers. De eindgebruikers hebben gedurende de X periode een nieuwe werkplek gekregen. Dat zorgt voor extra vragen. Het is belangrijk dat eindgebruikers vanaf dag 1 normaal kunnen werken, hier ga jij met een team van ICT-ers voor zorg dragen.
Jij fungeert als aanspreekpunt voor de gebruikers en bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle gebruikersvragen en oplossen van problemen die ontstaan n.a.v. de migraties van de werkplekken.
Je bent aanwezig op de werkvloer om na de migratie de eerste en meest voorkomende vragen en incidenten van gebruikers op te lossen of door te verwijzen naar de helpdesk of 2e lijns support.
Gebruikers weten jou te vinden voor bijvoorbeeld Microsoft- of netwerk issues: Je hebt een goede kennis van Outlook,
je weet hoe je gebruikers toegang geeft tot hun agenda, je kunt agenda's opnieuw synchroniseren en accounts unlocken. De nazorg wordt door jullie zorgvuldig bewaakt en opgevolgd zodat de gebruikers van de nieuwe werkplekken weinig problemen zullen ondervinden
 
Eisen (knock-out)

 1. Naast het deelprogramma CW-Generiek maken de volgende deelprogramma's deel uit van het overall programma Cloud Werkplek: Retransitie, Ontwerp- en Realisatie CW-EZ, Technische migratie VKA (huidige werkplek) naar CW-EZ, Implementatie CW-EZ in gebruikerorganisatie en als zesde Ontwerp en inrichting End to End beheerorganisatie CW-G/CW-EZ.    
 2. Affiniteit met kantoorautomatisering
 3. Ervaring binnen grote organisaties op een ICT ondersteunende afdeling 
 4. Kennis van Windows 10
 5. Bereid om 's ochtends om 7 uur op locatie te starten.
 6. Minimaal MBO werk- en denkniveau
 7. In bezit van een rijbewijs en auto. Bereid zijn om te reizen.

               
Competenties / Wensen

 1. Je bent overtuigend, klantgericht, flexibel (geen 9 tot 5-mentaliteit) en  stressbestendig 
 2. Hoog verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en in staat klantwensen in concrete oplossingen te vertalen
 1. Analytisch, proactief, team player, doorzetter, goed in regelen, hands-on 
 2. Kan een team floorwalkers aansturen
 3. Kandidaten met ervaring cloud voor Rijksoverheid is een pre

Klant: EZK DICTU

< Go back to the overview of all orders