Atos

SRQ120967 - Tester (330028)

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
01.11.2018
Ending date:
31.12.2018
Hours per week:
36

Achtergrond:
De COA is de debiteurenadministratie van de Belastingdienst. Een groot, belangrijk maar ook oud systeem dat per dag meer dan een miljard euro verwerkt. Een aantal jaren geleden is een start gemaakt met de vernieuwing van de COA. Doel is uiteindelijk om de huidige COA te ontmantelen en de functionaliteit van het huidige systeem in nieuwe, duidelijk afgebakende, servicemodules onder te brengen. Deze modules worden ontwikkeld conform de huidige richtlijnen voor het ontwikkelen van software. Het productteam COA bestaat uit rond de 50 personen verdeeld over 4 agile teams van 7 tot 9 personen. Daarnaast werken een aantal medewerkers team overstijgend. De werkwijze binnen de teams is gebaseerd op de SAFe aanpak. De inrichting daarvan is in ontwikkeling. Deze aanvraag biedt de ervaren Tester de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het moderniseren van de COA. Niet een eenvoudige klus, maar voor diegene die het lef heeft een uitdaging aan te gaan een uitgelezen kans om zichzelf tot het maximale uit te dagen.

Opdracht:
Voorbereiden, uitvoeren en rapporteren over de resultaten van realisatie- en raakvlaktesten van nieuwe en bestaande ICT services. Je bent een tester met ervaring in het testen van bestaande en nieuwe applicaties. Je ervaring blijkt uit het feit dat je in staat bent richting en invulling te geven aan het testproces. Je begrijpt de principes en best-practices van testautomatisering en weet deze toe te passen.
Je werkt zelfstandig in een agile team en zoekt intensief de samenwerking met zowel je directe collega’s als je omgeving. Je kan goed omgaan met onzekerheden en ziet het als een uitdaging om deze samen met je collega’s te lijf te gaan.

Eisen:
5 jaar werkervaring binnen de ICT-branche,
3 jaar testuitvoerende werkzaamheden (diepgaande kennis van de basisprincipes van risico-gericht testen). Opstellen testaanpak, -voorbereiding en -rapportage
2 jaar testautomatisering, inclusief een duidelijk beeld bij het hoe en waarom (waarom niet) daarvan is zeer gewenst. Ervaring met Robot Framework 
3 jaar ervaring met het testen van Mainframe (CICS/Cobol/DB2) applicaties
1 jaar ervaring in het gebruik van JIRA
Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wensen:
Kennis van de Inningprocessen en het Inning applicatielandschap

< Go back to the overview of all orders