Atos

SRQ121385 - System Engineer Windows-Server

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
01.11.2018
Ending date:
31.12.2018
Hours per week:
40

Achtergrond:
Het Domein Ontvangen en Mededelen is binnen STS een bijzondere plek om te werken. Je komt zoals gezegd in aanraking met vrijwel alle informatiestromen van de Belastingdienst en bent maximaal getuige van de dynamiek van de IT-ondersteuning van de overheid. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Daarnaast staat de correcte werking van onze informatiestromen altijd in de schijnwerpers. Dit betekent dat we hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de O&M producten en dus ook aan de professionaliteit van het beheer- en implementatieproces.

Opdracht:
Als system engineer windows-server krijg je een plaats binnen één van de O&M teams en werk je mee aan het realiseren van de hiervoor genoemde doelen. Je werkt nauw samen met ontwerpers, ontwikkelaars, testers en leveranciers. Daarnaast ben je een klankbord voor architectuur. Voor het Windows platform doe je de implementaties voor geheel OTAP. Hierbij word je gehost door DCS.

Daarnaast kijk je niet alleen naar de applicaties en programmatuur, maar ook naar optimale inrichting en werking van de koppelvlakken. Naast oplossingen in de install base werk je mee aan verschillende uitdagende projecten. Bij pakketten op Windows is de integrator rol primair de hoofdtaak. Gedurende de acceptatie- en systeemintegratietesten vervul je de rol van troubleshooter wanneer er zich technische problemen voordoen in de omgevingen.

< Go back to the overview of all orders