Atos

SRQ121848 - Projectmanager (335492)

Work location:
'S-Gravenhagen
Starting date:
01.11.2018
Ending date:
31.03.2019
Hours per week:
32

 
1. Koppeling nummeraanvraagsysteem aan nieuwe zaaksysteem / Document Management Systeem - De applicatie waarin nummeraanvragen worden verwerkt en geregistreerd is op dit moment gekoppeld aan een oud documentmanagementsysteem (DMS). ACM heeft vorig jaar een nieuw zaaksysteem en DMS ingevoerd. De applicatie moet gekoppeld worden aan het nieuwe DMS. De applicatie moet worden aangepast en registraties en documenten moeten worden gemigreerd naar het nieuwe DMS. Daarnaast is het streven om zoveel mogelijk functionaliteiten uit de applicatie ‘onder architectuur’ naar het nieuwe zaaksysteem te brengen.
2. Verbeteren nummeraanvraag & registratieformulieren - DTVP heeft een nieuw ontwerp gemaakt voor nummeraanvraag- en registratieformulieren op de website van ACM. De aanpassingen moeten worden gerealiseerd, waarbij onder meer rekening wordt gehouden met de streefarchitectuur van ACM en informatiebeveiligings-richtlijnen. Ontwikkeling vindt plaats bij de Dienst ICT en Uitvoering. Het ontwerp heeft als uitgangspunt om de formulieren gebruiksvriendelijker te maken voor de aanvragers en het aantal administratieve handelingen oor ACM te verkleinen.
 
 
 
3. Analyse/onderzoek naar standaardsoftware oplossing - De applicatie Structurele Markt Monitor (SMM) ondersteunde het primaire proces van de Telecommonitor waarmee DTVP partijen in de telecommarkt bevraagt. De applicatie moet worden vervangen. ACM wil onderzoeken of er standaard software beschikbaar is die dit proces zou kunnen ondersteunen, evenals voor de soortgelijke processen voor de energie-, post- en vervoersmarkt. Daarnaast moet de oplossing mogelijkheden bieden om omzetgegevens ten behoeve van de facturering van toezichtskosten te
ontvangen en verwerken.
De projectleider is resultaatverantwoordelijk voor de bovengenoemde projecten. De opdracht is klaar
• als de nieuwe nummeraanvraagformulieren in gebruik zijn genomen en
• als REN is gekoppeld aan het nieuwe DMS en de registraties en documenten zijn gemigreerd naar dat nieuwe DMS en als er een advies ligt voor alternatieve standaard software voor de functionaliteit die het uitvragen en verwerken van de gegevens voor de monitor en omzetproces ondersteunt.
 
Eisen (knock- out)
Interne link
1) Projectmanagement: certificaat: Professional Projectmanager; PRINCE2 Practitioner
2) WO werk- en denkniveau
3) Projectmanagement op het snijvlak van business en ICT
4) Kennis: Projectmanagement


 
Competenties

  1. Pragmatische projectmanager met hands on mentaliteit; kan zaken in beweging brengen
  2. Zowel de taal van de business als van ICT spreken, brug kunnen slaan
  3. Resultaatgericht, omgevingssensitief, goede mondelinge en schriftelijke
  4. communicatieve, analytisch sterk, samenwerking en draagvlak

 
Wensen

  1. Kennis van informatiebeveiligingskaders voor het Rijk
  2. Kennis van / ervaring met werken onder architectuur
  3. Goed kunnen schakelen tussen verschillende organisaties

< Go back to the overview of all orders