Atos

SRQ122030 - 2e lijn beheerder

Work location:
'S-Gravenhagen
Starting date:
05.11.2018
Ending date:
05.11.2019
Hours per week:
40

De gezochte 2e lijn beheerder maakt deel uit van het Cloud Werkplek Support team en is medeverantwoordelijk voor het oplossen van 2e lijn incidenten, analyseren en/of uitvoeren van 2e lijn problemen en 2e lijn wijzigingen. Dit ten behoeve van de Cloud Werkplek voor het ministerie van Economische Zaken. Het bewaken en doorsturen van incidenten, wijzigingen en problemen behoort bij de werkzaamheden (richting de 3e lijn).


Dictu ontwikkelt een op cloud technologie gebaseerde werkplekfunctionaliteit ter vervanging van de huidige werkplek. De basis werkplek wordt volgens planning in 2017 opgeleverd. Daarna starten pilots en implementatie. In het overall programma CW (Cloud Werkplek) is een deelprogramma CW Generiek voorzien voor de bouwen het beheer van de basis CW voor o.a. ongeveer 14.000 gebruikers bij 6 klantorganisaties binnen EZ.

Eisen:
- itil F certificering
- ervaring met 2de lijns
- ervaring met virtuele werkplekken
- ervaring met windows en citrix
- ervaring met opzetten van 2de lijns support
- ervaring met bewaken van 3de lijns werkzaamheden

Wensen:
- Office 365, Skype, Exchange, SSCM, SCOM, Sharepoint, XenDesktop,Xenmobile, Netscaler, XenDesktop, BMC, Provisioning, BSA, MicrosoftIdentity management en IDP (oracle)
- ITIL Practitioner certificering
- Kan goed organiseren en structureren / houdt het overzicht.
- rijksoverheid ervaring

< Go back to the overview of all orders