Atos

SRQ122307 - Jr. - Sr. - Tester

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
26.11.2018
Ending date:
31.12.2018
Hours per week:
36

Als tester werk je in een team waar je met name de systeem integratie test, integratie regressie test en testondersteuning voor ketentesten voor O&M uitvoert. Je komt in een team waarin de onafhankelijk van elkaar geteste applicatie nu in samenhang worden getest. Dit betekent dat je makkelijk en duidelijke communiceert om zo efficiënt en effectief mogelijk te testen. De integratie testen voer je waar mogelijk direct geautomatiseerd uit via Robot Framework of ALM UFT. Doordat je in een omgeving werkt met veel geïntegreerde applicaties (op verschillende platformen), kom je in een complexe omgeving waarin je snel je weg moet kunnen vinden. Je hebt kennis en ervaring met integratietesten. Doordat je je testen direct in een testautomatiseringstool maakt, is ervaring met testautomatisering een voorwaarde.
Het Domein Ontvangen en Mededelen is binnen STS een bijzondere plek om te werken. Je komt zoals gezegd in aanraking met vrijwel alle informatiestromen van de Belastingdienst en bent maximaal getuige van de dynamiek van de IT-ondersteuning van de overheid. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Daarnaast staat de correcte werking van onze informatiestromen altijd in de schijnwerpers. Dit betekent dat we hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de O&M producten en dus ook aan de professionaliteit van het beheer- en implementatieproces

Eisen:
- HBO werk en denk niveau
- ervaring met integratie testen
- ervaring met testautomatisering
- ervaring met ALM UFT of Robot Framework
- ervaring met scrum/agile

Wensen:
- Uitvoerende testervaring met mainframe- en webapplicaties en XML is een Pré (TSO, TWS, MQ, DB2, XML-Spy, FTD, SQL, Harvest, Jira).

< Go back to the overview of all orders