Atos

SRQ122332 - Sr. Performance specialist 337518

Work location:
Amsterdam
Starting date:
20.11.2018
Ending date:
31.07.2019
Hours per week:
40

Assignment context and description of activities                          
Wij zoeken vooral iemand die in staat is om in een senior management omgeving, met relatief weinig directe sturing toch in staat is de implementatie van Obeya en Performance dialoog door te zetten.
Daarbij moet de kandidaat goed om kunnen gaan met politiek en weerstand.

In het kort
Wij (PPM) stellen de IT Services organisatie in staat complexe informatie te verwerken, te begrijpen en bieden daarbij focus, inzicht en geven advies.
 
Onze adviezen vormen de basis voor de besluiten die onze MT collega’s nemen bij het besturen van onze organisatie. Wij versnellen ons adviesproces door verdere automatisering van de stuurinformatie en continue verbetering van onze analyse en adviesvaardigheden. Wij zijn vernieuwers en willen iedere dag verbeteren!
 
Zie jij een uitdaging in het kunnen beïnvloeden van de manier waarop strategisch en tactisch management hun beslissingen nemen?
Heb jij ideeën over hoe wij telkens een stap voorop kunnen lopen?
Heb jij interesse in BI, Data Analyse, Performance & Portfolio Management en Performance Measurement; laat dan van je horen!

 
Je werkomgeving
De ABN AMRO organisatie is afhankelijk van de dagelijkse beschikbaarheid van haar IT systemen.  IT Services is als ‘Run’ organisatie onderdeel van ABN AMRO Innovation & Technology en is onderverdeeld in Services Office, Infrastructure & Platform Delivery, Application Maintenance & Services NL, Application Maintenance & Services International, Service Management, en End User Services.
 
Performance & Portfoliomanagement, de afdeling waar je komt te werken, is onderdeel van IT Services Office die als taak heeft te waken, te ontzorgen en vooruit te kijken.
 
Je komt terecht op een relatief nieuwe afdeling, binnen een enthousiast team van negen directe collega's. Je directe collega's combineren een prettige en informele werksfeer samen met een drive om goede producten op te leveren.
 
With the following results (SMART)                      
Je werk
Je adviseert en ondersteunt het MT IT Services en onderliggende MT’s op tactisch en strategisch niveau. Je stelt met jouw open houding en scherpe blik de juiste vragen en bent daarin opbouwend kritisch.
 
Ook bereid je op basis van interne en externe analyses strategische besluitvorming voor. Als echte verbinder stem je deze besluitvorming af met relevante stakeholders in de organisatie en past de besluitvorming toe in de bank brede strategische richting. Je hands-on mentaliteit en consultancy skills helpen jou en ons team hierbij.
 
Naast analyse, advies en ondersteunde taken, neem je zelfstandig deel aan verandertrajecten of treed je op als onderwerpsexpert ten behoeve van procesverbeteringen in het Management Informatie vakgebied.
 
Relevant knowledge, skills, competences & desired education level                      
Algemeen
 
Je bent een gedreven professional die in een veranderende organisatie de uitdaging wilt aangaan om het IT MI proces goed neer te zetten. Je kunt op alle managementniveaus levellen en krijgt energie om samen met het PPM-team het gestelde doel te bereiken. Je bent een echte verbinder en weet onze boodschap zowel op strategisch als tactisch niveau op de kaart te zetten.
 

 
Functie specifieke competenties
Analytisch denken
Uitstekende mondelinge & schriftelijke communicatievaardigheden
Veranderingsgerichtheid
Organisatiesensitiviteit
Strategisch denken
Samenwerkingsgericht
Specifieke kennis
 
eisen
WO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaren relevante werkervaring
Sterke affiniteit met Business Intelligence
Zicht op relevante BI trends, zoals Splunk, Hadoop, AI, PowerBI
Kennis van Agile werken, productownership, scrum, backlogs, etcetera
Kennis van de ABN AMRO Bank business strategie, ABN AMRO Bank organisatie.
Kennis van ABN AMRO IT producten, business processen en producten (domeinen en ketens)
 
Wensen
Kennis van KPI’s en leading & lagging indicatoren (pre)
Kennis van ITIL (certificering is een pre)
Ervaring binnen IT en kennis van relevante systemen, waarbij kennis van BI en Advanced Analytics tooling als pre geldt
Ervaring met het "vertalen" van business en beheer behoeften naar IT verbeteringen.
Ervaring en soft skills in consultancy, adviesvaardigheden (pre), probleemoplossing, implementatie
Kennis van Obeya en ervaring met implementatie/houden van een performance dialoog is een pré.
 

< Go back to the overview of all orders