Atos

SRQ122606 - SAS Mainframe specialist (338746)

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
10.12.2018
Ending date:
31.12.2018
Hours per week:
36

Opdracht:
In jouw rol als senior SAS mainframe specialist neem jij het voortouw in uitdagende opdrachten waardoor nieuwe opties mogelijk worden. Een voorbeeld hiervan is de inrichting van een nieuw platform voor de ondersteuning van en rapportage over de vooringevulde aangifte. Deze organiseren we op het mainframe platform met behulp van SAS 9.4 software. Een uitdagende opdracht waar vele lijntjes samenkomen en nieuwe opties mogelijk worden.

Jij neemt het voortouw in opzet, uitvoering en borging van dit project. Je begeleidt de overgang van de operationele rapportage voorzieningen naar SAS 9.4. Met jouw kennis van migraties van SAS-versies binnen de mainframe-omgeving onderken je de haken en ogen van deze overgang. Je brengt die in kaart en borgt een vlekkeloze overgang naar SAS 9.4 en afbouw van SAS 9.3.

Hierbij ligt de uitdaging in de combinatie van een ongekende en unieke mainframe-omgeving, de vakinhoudelijke verdieping en bijdragen aan de vernieuwingsopdracht van de Belastingdienst. Kortom, een project waarin voor een SAS z/OS specialist alle expertises en skills samenkomen.

Eisen:
3 jaar ervaring met SAS z/OS
3 jaar ervaring met koppeling DB2
3 jaar ervaring met de inrichting van WLM

Wensen:
Ervaring met SAS Grid 9.4

< Go back to the overview of all orders