Atos

SRQ123023 - Java ontwikkelaar

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
03.12.2018
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
32

VERPLICHT AANLEVEREN:
-  OF formulier ingeuld met motivatie.
- Aanleveren (NL): Een naar de aanvraag geschreven MPP (maximaal 5 pagina's!) + ALLE eisen (KO) en wensen stuk voor stuk beantwoord met Ja/Nee én kort aangetoond uit CV + Skill-level + ALLE voorletters en geboortedatum volgens paspoort/id + Beschikbaar per wanneer, aantal uren/week inzetbaar en geplande vakantie binnen 3 mnd.

Eisen:
Knock-out criteria:
DB2,XML, XSLT (3jr)
Testautomatisering (3jr)
Java performance optimalisatie (3jr)
Scrum en SAFE (2jr)
JAVA op mainframe (3jr)
JAVA 8, JEE (3jr)
SQL, JDBC, JPA, Saxon, MQ, webservices, SOAP, REST (3jr)

Wensen:
Service Design: Professional ITSM Delivery of IT Services; ITIL Service Transition (certificaat)

Competenties:
Werken in groepen, communicatief, creatief, initiatiefrijk, de wil om iets voor elkaar te krijgen
Analytisch vermogen
Affiniteit met T shaped development
Communicatief, teamplayer

Opdracht:
In het team Oreo wordt gewerkt aan de applicatie VMG wat staat voor verstrekmodule gegevens. Het team Oreo is op zoek naar een senior java bouwer om het team te versterken. Het team werkt volgens Agile SAFE Je hebt veel ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen werk in te vullen. Je werkt echter wel nauw samen in een Agile team van ontwerpers, bouwers en testers.We vragen daarom echt een teamplayer, die makkelijk in de omgang is en bereid is ook af en toe bij te springen bij collegae als dat nodig is.Je levert een belangrijke bijdrage aan het efficiënter inrichten van de processen en werkwijzen binnen het team. Aangezien het hier niet om front-end ontwikkeling gaat is kennis van Angular en Wicket niet noodzakelijk.

Achtergrond:
De applicatie VMG is in Java gebouwd en behoeft nog verdere uitbouw/ontwikkeling. De applicatie is nieuw en maakt het mogelijk om gegevens te verstrekken aan externe en interne afnemers. Ze wordt in eerste instantie vooral ingezet in het proces van verstrekken van gegevens aan internationale afnemers (EU landen, OESO landen) . De klus die het team nu vooral onderhanden heeft is Country By Country afgekort CBC. CBC zorgt ervoor dat gegevens van multinationals internationaal worden uitgewisseld om belastingontwijking te voorkomen. Hert politieke en maatschappelijke belang is daarom groot.Massale gegevensverstrekking waar onder internationaal, zoals FATCA, CRS, Rulings, Country by Country.

 

< Go back to the overview of all orders