Atos

SRQ123915 - Senior Functioneel Beheerder / Applicatiecoördinator (347322)

Work location:
'S-Gravenhagen
Starting date:
01.01.2019
Ending date:
15.03.2019
Hours per week:
36

Opdracht-/functiebeschrijving
Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een ervaren applicatie coördinator/senior functioneel beheerder voor het domein Internationale Programma's. Hierbij moet gedacht worden aan IV voorzieningen ter ondersteuning van de dienstverlening voor en/of door de overheid en (internationale) ondernemingen of andere applicaties ter ondersteuning van de opdrachten bij RVO. De senior functioneel beheerder die wij zoeken gaat de verantwoordelijk regisseur voor de coördinatie van het internationale domein ondersteunen en als senior beheerder bijschakelen bij de primaire applicaties op dit domein als het gaat om wijzigingen (in Scum/Devops) en implementatie van nieuwe releases en projecten. Daarnaast kan deze functioneel beheerder ook binnen de andere domeinen van RVO worden ingezet. Wij zoeken een stevige en authentieke persoonlijkheid met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een coördinator die opereert vanuit natuurlijk gezag, organisatiesensitief is en een goed ontwikkeld gevoel heeft voor verhoudingen in het werken met verschillende stakeholders (organisatie overstijgend) in het netwerk van EZ en BuZa. Gezien het internationale karakter zal de senior functioneel beheerder moeten beschikken over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Engelse taal. Daarnaast is ervaring met maatwerk softwareontwikkeling vereist. Daarnaast draag je zorg voor de applicaties op gebied van (vaste) telefonie (Mitel, Verint), coördineert wijzigingen en migratie naar nieuwe versie. Je doet dit in nauwe samenwerking met je collega functioneel beheerder telefonie, de gebruikersorganisatie (callcenter RVO en kantooromgeving), de ICT-leverancier DICTU en de verantwoordelijk IMP-regisseurs. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij bereid is om bij avondopenstellingen van callcenter RVO zo nodig beschikbaarheidsdiensten (geen rooster, niet regulier) te draaien en eventuele dan voorkomende werkzaamheden te verrichten. Een ander deel van de taken (andere 50%) bestaat uit het coördineren van acties bij het beheren van verschillende applicaties (Topdesk, MAVIM, Planon en andere kleinere applicaties) en nieuwe functionele vragen op het domein bedrijfsvoering. Je ondersteunt de IMP-regisseurs op het domein bedrijfsvoering met analyses, adviezen en coördinerende werkzaamheden voor het beheer. Inzet voor het functioneel beheer van andere systemen kan ook aan de orde zijn.
 
Achtergrond
In het domein van Internationale Programma's worden diverse IV voorzieningen toegepast ter ondersteuning van processen in het domein, met name de maatwerkapplicaties Achilles en Sage. Hierbij moet gedacht worden aan vastlegging van dienstverlening voor en/of door overheid en (internationale) ondernemingen of andere applicaties ter ondersteuning van opdrachten bij RVO.
 
Eisen (knock-out criteria)

 • Ervaring bij een uitvoerend overheidsorganisatie – 5 jaar
 • Werkervaring met ICT projecten – 5 jaar
 • Werkervaring in een vergelijkbare coördinerende rol of operationeel meewerkend teamleider van een functioneel beheerteam – 3 jaar
 • Aantoonbaar uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse taal – 2 jaar
 • Ervaring met functioneel beheer van CRM/zaaksystemen – 2 jaar
 • Functioneel beheer: Opleiding/certificaat: Professional Functioneel Beheerder

Wensen
Verbijzondering competenties:

 • klantgericht
 • pragmatisch
 • helder communiceren en toont hier initiatief in
 • zelfstandig kunnen werken
 • maakt zich materie snel eigen
 • resultaatgericht

 

 • Ervaring met het uitvoeren van functioneel beheer conform BISL: Opleiding/certificaat Bisl
 • Ervaring met het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten conform TMap Next: Opleiding/certificaat Tmap
 • Kennis en ervaring met de Agile werkwijze (SCRUM). T-shape

Bijzonderheden

 • De kandidaat dient gedurende de gevraagde termijn beschikbaar te zijn voor het gevraagde aantal uren. Eventuele afbouw van huidige werkzaamheden is bespreekbaar voor een periode van maximaal twee weken waarin de …..
 •  De werkzaamheden worden met name verricht op de vestiging Den Haag. De kandidaat moet er rekening mee houden dat frequent reizen naar de vestiging Assen nodig is om daar werkzaamheden te verrichten.

< Go back to the overview of all orders