Atos

SRQ123919 -Senior Medewerker Servicedesk

Work location:
Almere
Starting date:
20.12.2018
Ending date:
31.03.2019
Hours per week:
40

Senior Medewerker Servicedesk (2x)
Als medewerker Servicedesk ICT beoordeel je incidenten, standaard changes en overige vragen. Je checkt deze op juistheid en volledigheid, handelt deze zelfstandig af of zet ze door naar de juiste oplosgroep binnen ICTAR of naar de leverancier. Je geeft prioriteit mee aan incidenten en zorgt dat de verwerking binnen de SLA plaatsvindt.  Je communiceert over verstoringen en wijzigingen met gebruikers en voorziet de gebruikers van statusupdates over eigen meldingen. Je werkt in opdracht van de Incidentmanager mee aan het oplossen van incidenten. Daarnaast biedt je ondersteuning aan gebruikers naar aanleiding van hun meldingen of verzoeken. Dit doe je o.a door kennis over te dragen en advisering.
Je bent verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van IT middelen zoals telefoon, iPad  laptop, simkaarten, Arbo middelen, etc. Je zorgt voor het toekennen van rechten aan gebruikers op systemen en applicaties en je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van de kennisbank en zorgt voor een logische ontsluiting van documentatie. Tenslotte wordt van je verwacht dat je input levert voor het standaardiseren en automatiseren van de processen binnen de Servicedesk.

Profiel:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een relevante ICT opleiding. Je bent in het bezit van ITIL foundation en hebt ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie.  Je hebt goede schriftelijke en didactische vaardigheden en hebt kennis van proces of leanmanagement. Daarnaast weet je hoe je goede instructies moet opstellen en heb je kennis en ervaring met incidentmanagement. (Graag aangeven in motivatie)
In jouw competentie profiel staan initiatief, analyseren, samenwerken, resultaatgerichtheid, plannen en organiseren en zorgvuldigheid in de top 10. Daarnaast is voor jou denken vanuit de positie en wensen en behoefte van de afdelingen of gebruiker vanzelfsprekend. Je beschikt over goede communicatieve, vaardigheden om het goede gesprek te kunnen voeren en kennis over te dragen. Tenslotte heb je geen bezwaar tegen het, zo nu en dan, werken buiten kantoortijden.

Kennis van:
-  Office 365 (must/ Eis)
- Windows 10 (must/ Eis)
- Citrix (must/ Eis)

Compotenties

1. samenwerken
2. analyseren
3. zorgvuldig
4. resultaatgericht handelen
5. initiatief nemen
6. omgevingssensitiviteit
7. creatiefAchtergrond

Naast de CIO Office, verantwoordelijk voor o.a. beleid, architectuur, privacy & security, bestaat de organisatie uit 9 clusters die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de totale IT operatie. De basis ICT voorziening is uitbesteed aan Fujitsu. ICTAR is verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van de gemeentelijke informatievoorziening. Dit proces kenmerkt zich door verandering en vernieuwing op alle onderdelen en in alle werkzaamheden. Je komt te werken in één van de vier functioneel beheer clusters.

 

< Go back to the overview of all orders