Atos

SRQ123940 - Senior Tester Douane 4188

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
21.01.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
40

Opdracht:
Bij IBS Douane, voor team Accijns binnen de Keten Toezicht Achteraf, Accijns en Klanten (TAAK) zoeken we een collega die kennis en ervaring heeft in het vakgebied "testen" en die zich verder wil ontwikkelen als Agile/scrum tester binnen een multidisciplinair team. Je hebt kennis, ervaring en je bent gemotiveerd om onder andere onderstaande werkzaamheden uit te voeren:
- Kennis en ervaring van geautomatiseerd testen, bij voorkeur in een technische infrastructuur omgeving
- Uitvoeren van alle binnen nieuwbouw en onderhoudstrajecten voorkomende testen, dit in samenwerking met andere betrokkenen en afnemers van de systemen.

De medewerker is in staat om:
- kaders te stellen en aan het scrum-team richting te geven wat op welke manier getest moet worden en te bepalen welke testen er uitgevoerd moeten worden om de kwaliteit van de opgeleverde incrementen vast te stellen.
- Binnen de kaders van testtoolingvoorschriften een gedegen advies te geven aan het projectteam welke testtooling, framework en invulling daar aan gegeven dient te worden.
- Draagt bij aan de eerste invulling van de geautomatiseerde regressietests met de gekozen testtooling. Denk hierbij aan het inrichten van standaard bouwblokken voor controles, berichten aan te bieden en database inserts en checks te verzorgen.
- De gekozen tooling en invulling breed uit te dragen naar het projectteam.
- Meehelpt in het bepalen wat en hoe gedetailleerd er geautomatiseerd dient te worden.

Eisen:
3 jaar aantoonbaar ruime ervaring met testen van complexe systemen en uitvoering van functionele- en ketentesten.
2 jaar aantoonbare ervaring met Agile Scrum
TMap Next Foundation

Wensen:
Kennis van van de bouwblokken zoals gebruikt in het Fundament: BPM
Kennis van de integratiesevices van, of is bereid zich aan te leren, zoals: SOAP, REST, CMIS, CTG, MQ, BSB, CDC en LDAP.
Opzetten geautomatiseerde testen in een JAVA-omgeving

< Go back to the overview of all orders