Atos

SRQ123953 - HR adviseur

Work location:
Nieuwerkerk aan den IJssel
Starting date:
14.01.2019
Ending date:
30.06.2019
Hours per week:
36

Het HR team van Zuidplas  bestaat uit 2 HR adviseurs, een medewerker rechtpositie, een administratief HR medewerker en 2 medewerkers personeels-en salarisadministratie. In het licht van ons organisatie ontwikkeltraject werken we als team aan een HR visie, waar diverse thema's en projecten uitrollen de komende tijd;  Hoe bewegen we ons als aantrekkelijk werkgever op de arbeidsmarkt en hoe stimuleren we continue leren, bewegen en ontwikkelen bij  onze medewerkers, zodat we onze opgaven en groei als Zuidplas kunnen waarmaken? Voor deze uitdagingen wordt een HR adviseur vrijgemaakt om de rol van projectleider / regievoerder op te gaan pakken. Daarom zoeken wij een ervaren HR adviseur die voor een half jaar haar advieswerkzaamheden over kan nemen.  

Als zelfstandig werkende HR adviseur (32-36 uur per week) ben je de sparringpartner van de managers van de afdeling Samenleving en Bedrijfsvoering. Je adviseert en ondersteunt hen in allerlei HR (complexe)vraagstukken van werving en selectie, verzuim tot functionerings- en vertrektrajecten. Je denkt pro actief met de managers mee over (door)ontwikkeling van de organisatie/afdeling/cluster en medewerkers. Daarnaast draag je je steentje bij in diverse HR projecten die gaan lopen. In het verder digitaliseren (middels ADP HR portaal) van onze HR werkprocessen denk je mee over een efficient en klantvriendelijk proces.
  
Je bent een ervaren HR adviseur in gemeenteland, de Car-Uwo kent voor jou geen geheimen. Doorvragen is voor jou vanzelfsprekend, je gaat complexe zaken niet uit de weg en denkt in oplossingen; wat kan wel... 

< Go back to the overview of all orders