Atos

SRQ123986 - Senior Java Ontwikkelaar 348703 / 4162B

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
28.01.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

Verplicht:
- OF formulier ingevuld mee sturen
- NAW vlgs paspoort of id
- Motivatie in OF formulier

Binnen het team Klant Management Basisregistratie in de keten TAAK zijn we zoek naar een T-shaped Senior Java ontwikkelaar. Een stevige persoonlijkheid die ruime ervaring heeft met Java /mainframe back-end oplossingen. Hij/zij heeft ervaring met TDD en met werken in een Scrumteam. Naast nieuwe ontwikkelingen zal ook deels aan onderhoud en beheer worden gewerkt binnen het team (richting DevOps).De keten TAAK is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor oa de kantoortaken van Douane. De ontwikkeling van nieuwe applicaties en het verbeteren of uitbreiden van bestaande applicaties in de keten TAAK vindt kort-cyclisch plaats m.b.v. Agile-ontwikkelmethoden. Binnen de keten zijn 7 multidisciplinaire teams werkzaam. Teams bestaan uit een mix (multidisciplinair) van ontwikkelaars, aangevuld met een scrummaster en productowner. Gemiddeld zijn de teams 9 man groot. Voor de samenstelling van het MD-team zal worden gekeken naar een goede mix tussen vakkennis, ervaring en de juiste competenties. We zoeken iemand die gemotiveerd is om in een Agile/scrum omgeving te werken binnen de IV-keten Douane, breder dan zijn/haar eigen vakgebied.

Binnen de afdeling Klantmanagement worden onder andere de applicaties Klant Informatie Systeem (KIS) en Douane Verstrekken en Vergunningen (DVV) ontwikkeld. De applicatie DVV is bedoeld als applicatie die volledig geautomatiseerd verzorgt dat je ongeacht de bron kunt beschikken over gegevens van EU-/NL-vergunningen- en registraties.DVV valideert en verstrekt de gegevens van vergunningen op basis van CDMS, Geregistreerd exporteur (REX) en KIS.DVV kent diverse raakvlakken zoals:- aanlevering vergunninggegevens DVV aan NCTS; - koppeling DMF aan DVV; - koppeling AGS aan DVV; - koppeling SEED aan DVV; - koppeling Mijn Douane aan DVV;DVV wordt op dit moment grotendeels als nieuwbouwvoorziening neergezet. Binnen het team wordt gebruik gemaakt van de agile Scrum werkwijze i.c.m. het Safe Agile framework. Eisen die worden gesteld aan de applicatie zijn onder andere: Hoge performance-eisen, Hoge graad van testautomatisering en betrouwbaarheid.Algemene Taken van een teamlid in een MD-team zijn:• Je draagt bij aan het verfijnen van backlog items. • Je draagt bij aan het plannen van iteraties. • Je draagt bij aan het meten en verbeteren van de uitgevoerde werkzaamheden. • Je neemt actief deel aan de benodigde scrum sessies en events. • Je werkt samen met andere multidisciplinaire teams om te zorgen dat de keten altijd blijft werken. • Je ondersteunt en vervangt daar waar nodig collega’s binnen het multidisciplinaire team

Eisen:
- Java; C#; .Net; Visual Basic; SAP/ERP; Groupware/Lotus Notes; Powerbuilder/Sybase; Cobol/Cics/DB2; Cool Gen
- Ervaring als JAVA Developer (7j)
- Ervaring met werken in een (scaled) Agile omgeving en Scrumteams (5j)
- Kennis van Web/Java 8, Web services (soap)/XSD, SQL,JPA, Maven, Jenkins, JEE6, Enterprise JavaBeans (EJB), Java Message Service (JMS); Eclips (5j)

Wensen:
- Initiatief, proactief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, contact & resultaatgericht, kritisch, communicatief vaardig
- Kennis van Angular, SonarQube, DB2, Jira/Confluence, IntelliJ; Junit, SPLUNK
- Kennis van testautomatisering (JMeter)
- Kennis van de (automatisering van de) Belastingdienst
- Van de bouwer wordt verwacht dat hij of zij ook de andere disciplines binnen het team kan en wil assisteren waar nodig (T-shape profiel)

< Go back to the overview of all orders