Atos

SRQ124000 - Toezichthouder

Work location:
Gouda
Starting date:
01.02.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
40

Omgevingsdienst Midden Holland is op zoek naar een Toezichthouder​.

Door stijgende vraag vanuit de gemeenten en provincie naar het uitvoeren van energiecontroles, energieprojecten, de omgekeerde bewijslast en de EED is de huidige bezetting bij de teams toezicht en handhaving te krap. Om er zeker van te kunnen zijn dat de uren in 2019 geleverd kunnen worden wordt gezocht naar extra personeel om de uren te kunnen leveren.

De afroep bestaat uit een minimum aantal van 500 uur met een uitloop tot maximaal 1500 uur. Gezocht wordt naar maximaal 2 deskundigen. Gezocht wordt naar ten minste een ervaren medewerker, indien een junior medewerker als tweede persoon wordt aangeboden heeft dit de voorkeur boven het aanbieden van alleen een ervaren medewerker. Indien mogelijk kunnen de uren ook door twee personen worden geleverd.
De uren zullen met name worden ingezet in het eerste halfjaar.

De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van energiecontroles met bijbehorende rapportages, het binnenhalen en beoordelen van omgekeerde bewijslast / EED-rapportages, het uitvoeren van energie-scans en ondersteuning van de energiespecialisten.  


Kennis/ervaring
De Omgevingsdienst is op zoek naar HBO-milieukundigen met ervaring op het gebied van duurzaamheid/energiecontroles en het beoordelen van energierapportages. Daarnaast is kennis van de erkende maatregelenlijsten een vereiste.

Ervaring met Verseon en SquitXO is een pré.

Inzet zal in onderling overleg worden bepaald, mede afhankelijk van lopende projecten.

< Go back to the overview of all orders