Atos

SRQ124022 - Tester Web/Java 349592 / 4168

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
21.01.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

Verplicht:
- NAW cf id of paspoort
- ingevuld OF formulier meee sturen, met motivatie

Voor een van de scrumteams binnen onze releasetrain (SAFe) zijn we op zoek naar een enthousiaste senior tester (Web/Java).Onze scrumteams houden zich bezig met boeiend en zichtbaar werk waarin allerlei kanten van de IT aan bod komen zoals gebruikersinteractie, belastingdienst java ontwikkelstraat, databases en koppelvlakken. De teams ontwikkelen de Belastingdienstportalen voor de burger, ondernemingen en Douane en de digitale formulieren die door deze portalen ontsloten worden. Ook zijn er team die onderdelen voor authenticatie ontwikkelen.Ook performance en security zijn vanzelfsprekend uitermate belangrijke aspecten. Daarnaast speelt voor de teams ook accessability een rol.In de teams wordt bovendien veel aandacht besteed aan kwaliteit, onder andere door middel van collegiale toetsing, unit testen, geautomatiseerd testen, het gebruik van Sonar en SIG codekwaliteit metingen

Van jou wordt verwacht dat jij- als volwaardig teamlid participeert in het Scrum-proces. Je bezit het vermogen zelfstandig te werken in een SCRUM ontwikkelteam en intensief de samenwerking te zoeken met je directe collega’s en je omgeving. Samen met je collega’s werk je aan het hele traject: van refinement van de opdracht, het begroten en inplannen van de taken, testen tot en met het demonstreren van de geleverde functionaliteit- Incidenten en problems analyseren- Versiebeheer op releases

Eisen:
- Kennis van testautomatisering 2j
- Kennis van Git / Jira 1j
- Kennis van Scrum / Agile 1j
- Testontwerp / Testuitvoer 2j
- Affiniteit met techniek is een vereiste. Niet alleen het ontwerpen en uitvoeren van functionele testen behoort tot de werkzaamheden, maar er wordt ook zeker een bijdrage aan de testautomatisering verwacht.

Wensen:
- SAFe en Scrum. Bereidheid tot samenwerking conform het T-shape profiel.
- Flexibel, oplossingsgericht en vormgevend. Productief maar met scherp oog voor kwaliteit. Communicatief sterk.Flexibel, oplossingsgericht en vormgevend. Productief maar met scherp oog voor kwaliteit. Communicatief sterk.
- Er wordt gewerkt in een SAFe train in Scrum sprints van 2 weken. Dit vereist een flexibele, proactieve, open en doelgerichte instelling (focus op projectdoelen) en de bereidheid intensief samen te werken (ook op afstand).
- Kennis en ervaring met inrichten en beschikbaar maken/houden van testomgevingen.
- Kennis over performancetesten en security is een pré.
- Kennis van tools als Selenium, Robot Framework, Cucumber is een pré.
- Testen van formulieren die in de verschillende portalen worden aangeboden
- bereidheid te werken in een zelforganiserend team (Scrum/SAFe).
- Kennis van portalen op het internet.

< Go back to the overview of all orders