Atos

SRQ124023 - Applicatie ontwikkelaar Java Sr 349651 / 4169

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
21.01.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

Verplicht
- OF formulier per kandidaat ingevuld met motivatie mee sturen
- naw vlgs paspoort of id

Voor de scrumteams binnen onze releasetrain (SAFe) zijn we op zoek naar enthousiaste senior Java bouwers.Onze scrumteams houden zich bezig met boeiend en zichtbaar werk waarin allerlei kanten van de IT aan bod komen zoals gebruikersinteractie, belastingdienst java ontwikkelstraat, databases en koppelvlakken. De teams ontwikkelen de Belastingdienstportalen voor de burger, ondernemingen en Douane en de digitale formulieren die door deze portalen ontsloten worden. Ook zijn er team die onderdelen voor authenticatie ontwikkelen.Ook performance en security zijn vanzelfsprekend uitermate belangrijke aspecten. Daarnaast speelt voor de teams ook accessability een rol.In de teams wordt bovendien veel aandacht besteed aan kwaliteit, onder andere door middel van collegiale toetsing, unit testen, geautomatiseerd testen, het gebruik van Sonar en SIG codekwaliteit metingen.
Van jou wordt verwacht dat jij- als volwaardig teamlid participeert in het Scrum-proces. Je bezit het vermogen zelfstandig te werken in een SCRUM ontwikkelteam en intensief de samenwerking te zoeken met je directe collega’s en je omgeving. Samen met je collega’s werk je aan het hele traject: van refinement van de opdracht, het begroten en inplannen van de taken, testen tot en met het demonstreren van de geleverde functionaliteit- Incidenten en problems analyseren- Versiebeheer op releases

eisen:
- JavaEE 5j

Wensen:
- safe, tshape, scrum
- Jenkins, GWT (Google Web Toolkit), Junit, Maven, IntelliJ of Eclipse, Spring vs CDI, auto deployment
- Websphere, XML / XSD, UML, SAML, UNIX kennis, Web security kennis
- Jira, Git, Confluence
- Proactief, oplossingsgericht, communicatief sterk, productief maar met scherp oog voor kwaliteit
- Er wordt gewerkt in een SAFe train in scrum sprints van 2 weken. Dit vereist een flexibele, ooen en doelgerichte instelling en de bereidheid intensief samen te werken (ook op afstand)
- Bereidheid te werken in een zelforganiserend team (Scrum/SAFe).
< Go back to the overview of all orders