Atos

SRQ124207 - Business Analyst Facilitaire en IT systemen en processen

Work location:
Rochussenstraat
Starting date:
14.01.2019
Ending date:
01.03.2019
Hours per week:
32

Business Analist systemen en processen

Voor de afdeling services binnen Hogeschool Rotterdam zijn we op zoek naar een business analist die in een korte tijd de processen analyseert die via onze servicedesk worden aangeroepen. Te denken valt aan meldingen, reserveringen (ruimte en parkeerplaats), algemeen facilitair ondersteunend. De business analist analyseert en beschrijft de processen en zet deze om naar proces flows en een advies voor geautomatiseerde systemen. Procesbeschrijvingen dienen opgenomen te worden in ons kwaliteitssysteem. Daarnaast werkt de business analist nieuwe processen uit die vandaag en in de toekomst ondersteund dienen te worden door operationele systemen en technologie. De procesanalyses worden gedaan in samenwerking met de betrokken business partijen en IT-teams. 

 

Ervaring

·       Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van procesenginering, procesmodelering, procesanalyse

·       Je bent bekend met business processen op het gebied van services / facilitair

·       Je hebt kennis op het gebied van FMIS systemen zoals Planon, Topdesk

·       Je werkt graag in teamverband en beschikt over de nodige autonomie om jouw eigen taken in te plannen en zelfstandig uit te voeren. (aantonen in CV en tijdens gesprek wordt aantoonbare ervaring om zelfstandig opereren getoetst).

·       Je bent sterk op analytisch en logisch vlak en werkt efficiënt en accuraat. Je kan verbanden leggen en voorstellen formuleren tot verbetering van businessprocessen.

·       Uittekenen van de toekomstige business processen in samenwerking met de proceseigenaren, op basis van business requirements en best practices.

·       Je hebt kennis van Lean principes.

< Go back to the overview of all orders