Atos

SRQ124221 - Junior + Senior Java Ontwikkelaar Douane (meester-gezel principe) 350357/350341 / 4161B/C

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
21.01.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
40

Opdracht Senior/Junior:
Binnen FAD Douane zijn we op zoek naar ervaren Java ontwikkelaars voor keten Teruggaaf Acteraf & Accijns & Kantoor (TAAK).
De keten TAAK is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor oa het proces Accijns . De ontwikkeling van nieuwe applicaties en het verbeteren of uitbreiden van bestaande applicaties in de keten TAAK vindt kort-cyclisch plaats m.b.v. Agile-ontwikkelmethoden. Binnen de keten zijn 7 multidisciplinaire teams werkzaam. Teams bestaan uit een mix (multidisciplinair) van ontwikkelaars, aangevuld met een scrummaster en productowner. Gemiddeld zijn de teams 9 man groot.

De werkzaamheden zullen vooral uit bouwen bestaan maar ook zaken als ontwerp en test zullen binnen het team opgepakt moeten worden als de situatie daarom vraagt (bereidheid tot T-shape model).Het werk zelf wordt door het team iom productowner en businessowner bepaald, vastgesteld per PI en in 5 sprints van 2 weken elk uitgevoerd.

Voor het nieuw te vormen MD-teams ACCIJNS van de keten TAAK zoeken we een 2-tal collega’s (1x senior, 1x junior), die in een meester-gezel constructie zullen worden ingezet.

De senior java ontwikkelaar moet kennis en ruime ervaring hebben in het vakgebied als JAVA-developer binnen een multidisciplinair team. Voor de junior wordt m.n. gekeken naar gedrevenheid en leergierigheid.
Voor de samenstelling van de MD-teams zal worden gekeken naar een goede mix tussen vakkennis, ervaring, inhuur- en eigen personeel en de juiste competenties. We zoeken mensen die gemotiveerd zijn om in een Agile/scrum omgeving te werken binnen de IV-keten Douane, breder dan hun eigen vakgebied.

Je hebt kennis, ervaring en motivatie om onder andere onderstaande werkzaamheden uit te voeren.

< Go back to the overview of all orders