Atos

SRQ124270 - Handhavingsjurist omgevingsrecht

Work location:
Thorbeckelaan 5 Gouda
Starting date:
01.02.2019
Ending date:
30.06.2019
Hours per week:
32

De Omgevingsdienst Midden-Holland is voor haar afdeling Bouw- en woningtoezicht op zoek naar een handhavingsjurist omgevingsrecht.

Je behandelt zelfstandig handhavingszaken rond overtredingen van bouw- en RO-regelgeving. Je zorgt voor de communicatie met de overtreder, de gemeente en eventuele verzoekers om handhaving. Daarnaast behandel je bezwaar- en beroepszaken. Ook geef je juridische adviezen aan onze opdrachtgevers (gemeenten en provincie) over de bouw- en RO-regelgeving.

Kandidaten dienen een juridische opleiding te hebben op WO-niveau en minstens vijf jaar ervaring met de genoemde taken. 
Kandidaten die ervaring hebben met handhaving rond asbest en illegale bewoning van recreatieverblijven hebben de voorkeur evenals kandidaten die aantoonbaar beschikken over mediationvaardigheden. 

Het is belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden en dat je kunt meedenken met onze opdrachtgevers. Je hebt een goede politieke antenne. Je bent iemand die initiatiefrijk en enthousiast is, kan overtuigen en een oplossings en resultaatgerichte instelling heeft.

De ODMH is een dynamische overheidsorganisatie. We werken voor meerdere gemeenten en de provincie en hebben daardoor te maken met een breed scala aan handhavingszaken. Elke dag is anders!

De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als per auto (gratis parkeren).


< Go back to the overview of all orders