Atos

SRQ124349 - SAP ARAP Consultant (352433)

Work location:
Tilburg
Starting date:
07.01.2019
Ending date:
01.07.2019
Hours per week:
36

Op dit moment vindt de administratie plaats van diensten die Achmea aan klanten levert, in diverse excels bij de divisies bijgehouden en extracomptabel in de boekhouding verwerkt. Om hier een gecontroleerd proces van te maken waarbij de financiële afhandeling via de normale betalingsverkeer stromen zal gaan lopen, dienen deze diensten vastgelegd te worden in SAP. Hiervoor is het project ARAP opgezet. Er zijn ongeveer 30 diensten van diverse divisies die in SAP ARAP moeten worden ondergebracht. Dit betekent vooral de customizing opzetten en de diverse ketens met elkaar verbinden.
ARAP staat voor: Accounts Receivable (AR, debiteuren), AP (Accounts Payable, crediteuren) - hier heb je een SAP consultant voor nodig.

Beschrijving profiel kandidaat
• Zelfstandig één of meerdere implementatie(s) voor FI-AR uitgevoerd hebben;
• Ervaring met aanmanen;
• In staat om zelf te testen en testen te begeleiden;
• Documenteren;
• Bij voorkeur ervaring met het via een interface geautomatiseerd opvoeren van vorderingen in FI-AR;
• Bij voorkeur ervaring met afletteren van binnenkomende betalingen;
• Zelfstandig kunnen werken.

Wat bieden wij?
Een afgebakend project met de duur tussen 3 en 6 maanden voor het implementeren van circa 30 diensten in ARAP.

Afdelingsinformatie
Je werkt op de afdeling IT Debiteuren Management en Betalingsverkeer. We zijn een vooruitstrevend team dat graag met de nieuwste ontwikkelingen voorop loopt. We werken Agile/Safe met ongeveer 50 collega’s die zich bezig houden met het beheer en het bouwen van nieuwe functionaliteiten voor Debiteurenmanagement, verdeeld over 6 multidisciplinaire teams. Alle teams hebben een naam en logo, bijvoorbeeld Roadrunners, het Marvelous-team, het Back To The Feature team. We hechten veel waarde aan kwaliteit en een goede sfeer. We zetten gamification in om werkzaamheden op een andere manier op te pakken. Daarnaast maken we elk kwartaal tijd voor workshops en evaluaties om kennis op te bouwen en kijken we vooruit naar het komende kwartaal. We werken in Apeldoorn en Tilburg, waardoor we van je vragen om op beide locaties aanwezig te kunnen zijn. Wil je meer zien over wat wij doen? Check de link! https://www.youtube.com/channel/UCB-r1DZtUCbgcLlsxdtP7qQ

< Go back to the overview of all orders