Atos

SRQ124409 - Front End Developer Engineer (353407)

Work location:
Leeuwarden
Starting date:
15.01.2019
Ending date:
15.07.2019
Hours per week:
32

Dit ga je doen:

Als Dev Engineer ben je onderdeel van het team dat volgens Scrum en DevOps werkt. Het team is verantwoordelijk voor het realiseren en implementeren van innovatieve en creatieve oplossingen in het Klant Zijn thema. Met het team werk je aan een full stack oplossing, van front-end tot back end, met state of the art technologieën.

Jouw belangrijkste kennis inbreng voor het team is Front-End ontwikkeling.

 

Je werkomgeving:

Je bent werkzaam binnen Chief Information Office Nederland (CIO) bij de Tribe Customer Information Management (CIM). Bij CIM beheren we de klant data en stellen de klanten en medewerkers instaat deze informatie op een makkelijke en overzichtelijke manier te raadplegen en wijzigen.

We opereren volgens het Scrum Agile development proces en zijn groot voorstander van de DevOps manier van ontwikkelen van IT-oplossingen. De focus is gericht op hoogwaardige, bedrijfskritische software die tijdig geleverd wordt via een iteratief ontwikkelproces met regelmatige mijlpaal demo’s voor de stakeholders, zodat er geen verrassingen zijn over het eindresultaat dat we bouwen.

 

Wie ben jij?

Je loopt warm voor technologie en bent continu bezig met het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben je een echte teamspeler die ervoor gaat om samen met je teamgenoten waar te maken waaraan je je bij de start van een sprint committeert. En, je bent in staat om je teamleden te ondersteunen bij Front-End werkzaamheden.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Bachelor of Science in Computer Science of vergelijkbare opleiding;
  • 3+ jaren ervaring als software engineering;
  • Uitgebreide ervaring met Agile werken;
  • Ervaring met Continuous Delivery;
  • Uitstekende kennis van en ervaring met JavaScript, AngularJS en Polymer ontwikkeling;
  • Kennis van en ervaring met Java ontwikkeling, Spring en Maven;
  • Kennis van TDD (Test Driven Development);
  • Uitstekende beheersing van Engelse taal, zowel spreken als schrijven.

< Go back to the overview of all orders