Atos

SRQ124424 - Senior Java bouwer 353885 / IBS-4198

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
04.02.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

VERPLICHT:
- ingevuld OF formulier mee sturen
- NAW volgens paspoort of ID
- Motivatie in OF formulier
- Nederlandse CV

Zonder bovenstaande wordt de aanbieding niet behandeld.


Ontwikkelen van het nieuwe informatiesysteem Payment Factory. Dit systeem wordt ontwikkeld op zowel Java (nu nog 2 teams) als Cobol (1 team). Voor een derde te formeren Java team worden een drietal senior Java bouwers gezocht. Het nieuwe team zal gaan werken aan een onderdeel van de Payment Factory dat o.a. gekoppeld zal worden aan een rule engine en een workflowmanagementsysteem. Van de kandidaat wordt verwacht dat deze in staat is snel te kunnen schakelen tussen verschillende aandachtsgebieden en een sparringpartner is voor zowel collega bouwers als architecten
Het huidige betalingsverkeer van de Belastingdienst ondervindt een aantal significante problemen: 1. Routering van betalingen gebeurd niet efficiënt. Er is veel handmatig werk waardoor vertraging in het verwerkingsproces ontstaat. 2. Uitvalbehandeling wordt versnipperd over meerdere systemen uitgevoerd en is daardoor niet efficiënt. Het is daarmee ook lastig om de burger te informeren over de verwerking van een betaling. 3. Inefficiënt betalingsverkeer. Door ingrijpende veranderingen (o.a. SEPA) en door de veranderende interne- en externe omgeving verloopt het huidige betalingsverkeer niet efficiënt en zijn aanpassingen kostbaar. De ambitie is om deze problemen op te lossen door de implementatie van een zgn. Payment Factory.
EISEN:
- Ervaring als Java bouwer
- Ervaring met het werken in scrumteams
- Kennis van Web/Java8, Web services, SQL, XML/XSD, Git, IBM TWS

WENSEN:
- Kennis van rules engines zoals Blaize is een pré.
- Kennis van Wicket, SonarQube, aanpassen TDM/DB2, ZOS.
- Van de bouwer wordt verwacht dat hij of zij ook de andere disciplines binnen het team kan en wil assisteren waar nodig.
- Binnen de ART wordt scrum gewerkt. We vragen om een 'T-shaped professional'.

- Kennis van Workflowmanagementsystemen is een pré.


< Go back to the overview of all orders