Atos

SRQ124477 - Senior Software Engineer .Net (354787)

Work location:
Zwolle
Starting date:
15.01.2019
Ending date:
01.07.2019
Hours per week:
40

Na 6 maanden, 5% korting verplicht, alleen NL talige kandidaten

Eisen:
1. C#
2. ASP.NET
3. ORACLE / SQL
4. Snel inzicht hebben in complexe datastromen

Bij werkzaamheden te gebruiken methoden, technieken, tools, etc.:
1. Jira
2. Github
3. Continuous Delivery/Integration
4. Jenkins
5. XLDeploy

Wensen:
1. Ervaring met scrum, bijdrage kunnen leveren aan verbeteren van scrum werkwijze
2. MVC, WebApi/WCF, Entity Framework en web technologieën zoals jQuerie/HTML /Javascript/AngularJs
3. OpenLayers
4. Geoserver
5. FME

Competenties:
1. Communicatief vaardig, zelfstarter, ondernemend
2. Gestructureerd werken en documenteren
Buiten de benodigde technische kennis zijn met name de zelfstandigheid, teamspirit en de communicatieve vaardigheden essentieel.

Opdracht:
Als senior software engineer werk je in een professioneel, ervaren en gedreven Agile / Scrum team aan het uitvoeren van ontwikkel- en beheerwerkzaamheden voor een aantal producten van de afdeling GIS maatwerk van het Kadaster.
De software engineer ontwikkelt in sprints de (deel)applicaties op basis van user stories en use cases, lost incidenten op en maakt de technische documentatie of past dit aan; dit is 80% van het werk. Daarnaast zal de SE als teamlid bijdragen aan de ontwerp- en testproducten (review en uitvoering). De SE draagt bij aan continue kwaliteitsbewaking, procesinnovatie en aan de afstemming van de raakvlakken met andere teams.
Binnen GIS maatwerk en advies wordt het beheer en onderhoud en nieuwbouw verricht aan diverse GIS applicaties van de afdeling. Dit vindt plaats in (scrum)teams waarin specialisten werken aan ontwerp, bouw en test van applicaties. Op dit moment zijn er extra software engineers nodig voor de volgende twee klussen:
- Systeem om maandelijks data te leveren aan belangrijke klant. Dit is in loop van jaren kapot geprogrammeerd door wijzigende klantwensen en het oplossen van problemen in de data of koppelingen tussen data. We zijn bezig met een redesign en komen handjes te kort.
- Dagelijks worden er mutaties geleverd aan GIS maatwerk uit de kadastrale registratie. Deze mutaties moeten dagelijks verwerkt worden ten behoeve van Maatwerk. We hebben de ambitie om historie op te bouwen, dus… de kwaliteit van het proces moet zeer hoog zijn. Daarvoor is een BRKautomaat bedacht. De BRKautomaat leest xml is, checkt of mutaties volledig zijn, verwerkt de mutaties, checkt of de verwerking 100% goed is gebeurt, schuift data van staging naar productie. Een complex proces waarbij eigenlijk voor alle mogelijke fouten een voorziening moet zijn. En zaken moeten kunnen terug gedraaid en opnieuw gestart
De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de locatie Zwolle.

< Go back to the overview of all orders