Atos

SRQ124801 - Schadebehandelaar Varia

Work location:
Eindhoven
Starting date:
01.04.2019
Ending date:
01.09.2019
Hours per week:
40

De verantwoordelijkheden:
Als Schadebehandelaar heb je bij Aon Verzekeringen een zelfstandige functie met zowel administratieve als commerciële verantwoordelijkheden, waarbij je ruim de gelegenheid krijgt om het volledige schadeproces te leren kennen en te behandelen. Je behandelt schaden voor particulieren op het gebied van Brand/Varia (opstal, inboedel, reis, aansprakelijkheid, ongevallen).

De functie:
In deze uitdagende functie houd je je bezig met de behandeling van schadegevallen, waarbij je een correcte en volledige (elektronische) dossiervoering verzorgt (inclusief archivering van fysieke documenten). Je, onderhoudt schriftelijk en telefonisch contact met klanten, experts, verzekeringsmaatschappijen en andere derden. Je controleert aangeleverde gegevens en zorgt zelfstandig voor aanvulling van ontbrekende informatie. Verder heb je binnen de functie voldoende gelegenheid om actief deel te nemen aan het volledige schadeproces.

De functievereisten:

  • Werkervaring als schadebehandelaar in de verzekeringsbranche is een pré;  
  • In het bezit van WFT schade zakelijk en WFT schade particulieren of;
  • Diploma Assurantie A (of studerende voor) en bereid verdere (assurantietechnische) opleidingen te volgen;
  • Bekend met de softwarepakketten: Word, Excel, Outlook, Lotus Notes en Anva 5;
  • Dienstverlenende instelling;
  • Leergierig, accuraat en representatief;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Sociaal en communicatief vaardig.


De afdeling:
De afdeling Affinity Operations, Schade, wikkelt schades af
uit het midden- en kleinbedrijf en particulieren, adviseert en coördineert. De werkomgeving is dynamisch, waarbij er veelvuldig contacten zijn met verzekerden, verzekeraars, experts en advocaten. De afdeling bestaat uit diverse professionals verdeeld over verschillende locaties. Er heerst een professionele, ondernemende en informele sfeer, gericht op samenwerken en delen van kennis.

< Go back to the overview of all orders