Atos

SRQ124822 - Lead Developer

Work location:
Utrecht
Starting date:
01.02.2019
Ending date:
01.02.2020
Hours per week:
36

Functiebenaming : ICT-ontwikkelaar (lead developer)
Afdeling : Business Solutions
Diensttijdperc. : 80-100%
Opleiding van : Hbo
Opleiding tot : Post-academisch
Dienstverband : Detavast 


Wij bieden :
In het team Interactieve Media krijg je als lead developer een leidende rol. Je ontwerpt en realiseert innovatieve websites en (web-)applicaties, die zich richten op informatie delen en samenwerken.

Wij vragen :
Je bent een ervaren professional met passie voor het ontwikkelen van ict. Je bent communicatief, analytisch en pragmatisch. Lees de uitgebreide omschrijving om te kijken of deze functie bij jou past!

Afdelingsinformatie :
Het team Interactieve Media maakt deel uit van de afdeling Business Solutions van de directie Informatie Technologie (DIT). Dit team ontwikkelt en beheert informatieve en functionele websites en webapplicaties. Onze opdrachtgevers zitten in de verschillende divisies en directies van het UMC Utrecht. Het team bestaat uit vijftien medewerkers in de functie van ontwikkelaar, consultant, beheerder en ontwerper. De sfeer is open en informeel en er is altijd aandacht voor elkaar. We zien technologie als middel, niet als doel op zich.

Functieomschrijving :
Als lead developer werk je in het team Interactieve Media. Hier krijg je een leidende rol in de technische realisatie van projecten en het ontwikkelen van visie en beleid. Samen met andere specialisten denk je een solution-architectuur uit of introduceer je een nieuwe technologie. Daar waar mogelijk innoveer je en bedenk je slimme toekomstgerichte oplossingen. Je ziet verbanden over de producten/applicaties heen zodat er een logische samenhang ontstaat. Daarnaast onderbouw je gemaakte keuzes en leg je deze op verschillende niveaus uit. Je houdt je bezig met technische uitdagingen, ontwikkelt en toetst de hoofdlijnen en coördineert vervolgens de implementatie met de rest van het development-team. Je werkt samen met verschillende disciplines: van architecten, netwerk- en systeembeheerders tot ontwerpers en business owners. Samen met de product owners en stakeholders kom je tot vernieuwende, toekomstbestendige oplossingen. Je bent een prettige en geloofwaardige gesprekspartner.

Functie-eisen :
Je bent communicatief vaardig, leergierig en enthousiast. Ook ben je zelfsturend en proactief en kun je collega’s inspireren om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast heb je ervaring met softwareontwikkeling op het Microsoft.NET-platform, ASP.NET, MVC, C# en Javascript. Verder heb je al eerder op een agile-wijze en in scrumteams gewerkt en weet je hoe je webapplicaties en -services ontwikkelt. Daarbij ben je in staat te bepalen welke infrastructurele en technische aanpassingen nodig zijn om een totaaloplossing te realiseren voor opdrachtgevers. Ook kun je de vertaling maken van designs (vormgeving) naar ontwerp en code, software-architectuur opstellen en object-georiënteerd programmeren (OOP).

Verder heb je een streepje voor als je ervaring hebt met authenticatie/autorisatie, Kentico CMS, SharePoint 2016, Office 365, Microsoft Azure, Continuous integration en continuous delivery (TFS/Azure DevOps), Vue, Angular of React (en app-development). Bij voorkeur ben je gecertificeerd in een of meerdere van de recente Microsoft Developer-certificeringen, zoals MCSD App Builder of MTA.

< Go back to the overview of all orders