Atos

SRQ124849 - Teamleider Communicatie

Work location:
'S-Gravenhagen
Starting date:
11.02.2019
Ending date:
31.07.2019
Hours per week:
36

Voor het Ministerie van Economische zaken zoekt AevesBenefit een Teamleider Communicatie:

Kandidaat zal in Den Haag en Utrecht werkzaam zijn, afhankelijk van de dagelijkse agenda.
Over de verdeling kan geen indicatie worden gemaakt.

Functie is voor 32 to 36 uur per week.

Functie is Zes maanden + optie tot verlenging van 6 maanden. De nadere overeenkomst mag door de opdrachtgever eerder beëindigd worden met in achtneming van één (1) maand opzegtermijn

Voor het team content 2 wordt een teammanager gezocht. Hij of zij heeft als uitdagende opdracht om bij te dragen aan de ontwikkeling van de directie Klant, Advies en Informatie. De ambitie is om deze directie verder te positioneren als dé expert ophet gebied van klantcommunicatie, digitale dienstverlening en datamanagement binnen RVO.nl. Vernieuwing van en verbetering van producten, diensten en processen zijn daarvoor essentieel.

Medewerkers van content 2 verzorgen de content van alle duurzame en innovatieve regelingen, programma's en subsidies van RVO. Dat doen zij voor alle digitale kanalen van RVO, de website, de mijn-omgeving en de kennisbank. Daarnaast bestaat het team uit de redactie van AntwoordvoorBedrijven (AVB) die content maakt voor het ondernemersplein en de KvK-site.

Als teammanager ben je personeelsverantwoordelijk voor dit team van ca. 25 medewerkers die zich inzetten voor de contentverwerking. De werkzaamheden van dit team bevinden zich in een sterk veranderende omgeving. Als teammanager vervul je een stimulerende en coachende rol. Binnen de directie Klant, Advies & Informatie kennen de teams een grote mate van zelfstandigheid. Je begeleidt medewerkers in hun taakuitvoering en professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ook ben je verantwoordelijk voor de inrichting en optimalisering van de werkprocessen en stimuleer je samenwerking binnen en buiten de directie.

Projecten die de aandacht van de manager vragen zijn ontdubbeling van content en ontwikkelingen rond de CMS-systemen. Samen met de hoofdredacteur en collega-managers ontwikkel je een strategie rond onderhoud, doorontwikkeling en innovatie van de digitale kanalen.

Samen met collega-managers geeft de manager invulling aan de content-behoefte, veranderingen en nieuwe contentverzoeken van de lijnorganisatie. Bij nieuwe regelingen zorgt de manager ervoor dat zijn/haar team ervoor zorgt dat alles gereed is voor de openingsdatum van de nieuwe regeling.

Daarnaast ben je als contentmanager aanspreekpunt voor de collega-managers voor het uitvoeren van de contentopdrachten van de thema's duurzaam, innovatie en AVB.

Binnen het team zijn er drie coördinatoren die jouw aanspreekpunt zijn.

Eisen:

  • Relevante universitaire opleiding
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als communicatie manager

< Go back to the overview of all orders