Atos

SRQ125060 - Vergunningverlener Wet Natuurbescherming

Work location:
Hoorn
Starting date:
25.05.2019
Ending date:
25.05.2019
Hours per week:
8

Wie zijn wij?
De Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) voert de (milieu)taken binnen de fysieke leefomgeving uit voor de zeventien gemeenten in Noord-Holland Noord en de provincie Noord-Holland (PNH) en is gevestigd in Hoorn.
 
De RUD NHN is een jonge organisatie van zo’n 200 medewerkers, die drijft op hoogwaardige en specialistische kennis op het gebied van energie, duurzaamheid, luchtkwaliteit, kwaliteit van de bodem, geluid, veiligheid en natuurbescherming. Vanuit hun eigen vakgebied hebben onze medewerkers contacten met vele duizenden bedrijven en instellingen in het werkgebied.
 
Wij zijn een moderne organisatie en werken als team met onze partners op een professionele en transparante manier. Ons doel is met onze dienstverlening kwaliteit en resultaat te leveren.
 
Wat zoeken wij?
Wij zoeken ervaren vergunningverleners op het gebied van de Wet Natuurbescherming. Je hebt daarom tenminste 1 tot 4 jaar relevante werkervaring. Je (opleidings)achtergrond is relevante HBO/WO-opleiding ecologie of biologie. Je bent natuurlijk bekend met de Wet Natuurbescherming, bij voorkeur op het gebied van de Soortenbescherming, en bezit tenminste basiskennis van bestuursrecht (Awb).
 
Verder beschikken onze vergunningsverleners over de volgende competenties:

  • Verantwoordelijkheid
  • Analytisch
  • Oordeelsvorming
  • Klantgerichtheid
  • Kwaliteitsgerichtheid

 
Wat ga je in deze functie doen?
Je beoordeelt – zowel inhoudelijk als vanuit juridisch oogpunt – vergunnings- en ontheffingsaanvragen in het kader van de Wet Natuurbescherming. Je beoordeelt de aanvragen en de bijbehorende onderzoeksrapporten, wint de nodige adviezen bij collega’s en specialisten en je weet de inbreng van andere disciplines op de juiste waarde te schatten. Op basis van de verkregen informatie stel je een volledig en goed onderbouwd besluit op. Je onderhoud effectieve contacten met gemeenten, bedrijven, terrein beherende instanties en particulieren.
 
Ons moderne kantoor, vlakbij het centrum van Hoorn, is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

< Go back to the overview of all orders