Atos

SRQ125074 - Tester 361993 / 4240

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
18.02.2019
Ending date:
01.08.2019
Hours per week:
16

Aanleveren (NL): Een naar de aanvraag geschreven MPP (maximaal 5 pagina's!) + ALLE eisen (KO) en wensen stuk voor stuk beantwoord met Ja/Nee én kort aangetoond uit CV + Skill-level + ALLE voorletters en geboortedatum volgens paspoort/id + Beschikbaar per wanneer, aantal uren/week inzetbaar en geplande vakantie binnen 3 mnd.

Opdracht:
We zijn op zoek naar een senior tester. Van jou wordt verwacht dat jij, als volwaardig teamlid,  participeert in de Integratie & Ketentest-processen. Samen met je collega’s werk je aan het hele traject: van refinement van de opdracht, het begroten en inplannen van de taken, testen tot en met het demonstreren van de geleverde functionaliteit en ondersteuning van de Gebruikers acceptatie test. Het zwaartepunt ligt bij de ketentestactiviteiten, waar je samen met collega-testers aan werkt. Het delen en vastleggen van kennis is een vanzelfsprekendheid. Grote nadruk op geautomatiseerd testen.

Achtergrond:
Binnen de afdeling Inning wordt de applicatie Innen op Aangifte ontwikkeld. Deze applicatie zet een inningsvoorziening neer voor in eerste instantie de autobelastingen. Het gaat om een nieuwbouwvoorziening.  Momenteel zijn hier, naast een voorbereidingsteam, 2 Java-teams en 1 BPM team mee aan het werk. Initiele inproductiename (voor het eerste belastingmiddel) is voorzien in het najaar van 2018. Innen op aangifte maakt gebruik van de agile Scrum werkwijze icm het Safe framework.
Op het project zijn de volgende steekwoorden van toepassing:
- Massale transactieverwerking
- Zaaksgewijze verwerking; orkestratie met IBM-BPM
- Hoge performance-eisen
- Hoge graad van testautomatisering
- Java op mainframe

Eisen:
Ervaring met geautomatiseerd testen 3 jaar
Ervaring met werken in een (scaled) Agile omgeving en Scrumteams 2 jaar
Ervaring met Integratie en keten testen 3 jaren

Wensen:
Kennis en ervaring met Squirrel, SOAP UI, XMLspy, SourceTree
Kennis van testautomatisering (Jmeter)
Kennis van de (automatisering van de) Belastingdienst
Ervaring met GAT Testen

Competenties:
Initiatief, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, contact & resultaatgericht, kritisch,  communicatief vaardig, gevoel voor humor.
Helicopterview, bedrijfsproces gericht

< Go back to the overview of all orders