Atos

SRQ125564 - Juridisch medewerker handhaving/vergunningen

Work location:
Oldenzaal
Starting date:
11.03.2019
Ending date:
01.07.2019
Hours per week:
16

Juridische Zaken, onderdeel van het team ontwikkeling, is onderdeel van het domein Ruimte. Juridische zaken voert taken uit op het gebied van handhaving, ondermijning (veiligheid) en vergunningverlening

Wat ga je doen?

  • Bestuursorganen van de gemeente vertegenwoordigen in bezwaar- en beroepszaken;
  • Adviseren aan bestuur, directie, management en medewerkers over alle relevante juridische aspecten die zich aandienen binnen de domeinen Ruimte en Dienstverlening (met name Wabo, en APV/Bijzondere wetten);
  • Adviseren, toetsen en ontwerpen en opstellen van procedures, beschikkingen en/of verordeningen;


 
Je beschikt over een afgeronde juridische opleiding op minimaal HBO-niveau en hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.
Enkele jaren ervaring als juridisch medewerker binnen een gemeentelijke organisatie  is noodzakelijk, evenals kennis van en ervaring met algemeen bestuursrecht, waaronder de Algemene Wet Bestuursrecht, Wabo en APV/Bijzondere wetten.

De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, die dan de offerte indient.

< Go back to the overview of all orders