Atos

SRQ125658 - Test Engineer PEGA

Work location:
s-Hertogenbosch
Starting date:
04.03.2019
Ending date:
30.06.2019
Hours per week:
36

Functie: Test Engineer PEGA
Locatie: Den Bosch en Utrecht
Start: 4/3/2019
eind: 30/6/2019
Inzet: 36 tot 40 uur per week
Deadline: Maandag 25/2 om 10.00 uur

We zoeken: Test Engineer PEGA:  Een engineer met ervaring in het testen van PEGA voor de omgeving van Service Center Bijzonder Beheer. 
Idealiter ben je gecertificeerd CSA (PEGA) of bereid deze certificering te behalen.

Binnen het agile team, draag je zorg voor de testscripts en (deel van) de uitvoering van de testen. Je ondersteunt teamleden met testtooling.
 
Eisen:
• een HBO/WO werk en denkniveau
• 5 tot 7 jaar test ervaring
• Kennis van en ervaring met  PEGA ontwikkelde software
• Je bent bekend met diverse ontwikkeltalen (XML, JAVA, SQL)
• Je bent gewend om T-Shaped te werken binnen een scrumteam met expertise Test (Kwaliteitzorg) ISTQB of TMAP gecertificeerd
• gecertificeerd in testmethodiek, bij voorkeur TMap
• bancaire kennis/WFT Basis
• testervaring met migraties en conversies
• je hebt ervaring met Agile ontwikkelmethoden zoals Scrum of DEVOPS
• je hebt ervaring in een omgeving met bancaire processen en bancaire producten, bij voorkeur binnen Bijzonder Beheer
• Pre: PEGA – CSA gecertificeerd
• Pre: Kennis en ervaring met testautomatisering (Cucumber – Selenium)
• Pre: Kennis en ervaring met Jira en Confluence

Competenties
Je bent een doener die gewend is met zijn voeten in de klei te staan en weet van aanpakken. Je bent proactief, analytisch, doelgericht en je neemt initiatieven. Je bent in staat zelfstandig te werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel nederlands als engels). Je bent in staat om out of the box te denken. Je bent flexibel en beschikt over een kritische blik. Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme om een continue bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jezelf, je collega's, het product en het proces.

 
Over de afdeling
Binnen ITC Information & Change Finance & Risk zijn we verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze business collega's bij Finance & Risk. We werken met zelfsturende vaste teams die bestaan uit 7 a 10 professionals. Je werkt aan verschillende projecten die telkens anders zijn en snel worden opgeleverd middels Agile en Scrum methodiek. Je hebt contacten door de gehele organisatie. Je beschikt over een brede interesse in al onze bankproducten en –diensten. Ons gemeenschappelijk doel is bij te dragen aan het verder ontwikkelen en het vorm geven van de ondersteuning van onze klanten zodat ze financieel weerbaar zijn.

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

< Go back to the overview of all orders