Atos

SRQ125986 - Juridisch adviseur

Work location:
Nieuwerkerk aan den IJssel
Starting date:
11.03.2019
Ending date:
01.07.2019
Hours per week:
24

De gemeente Zuidplas zoekt een ervaren juridisch (privaatrechtelijk) adviseur 

De opdracht 
Je bent als juridisch adviseur vooral bezig met juridische vraagstukken op privaatrechtelijk gebied, zoals het adviseren over en toetsen van overeenkomsten. Van kleine eenvoudige vragen tot zeer complexe vraagstukken, alles komt voorbij! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van schadeclaims in overleg met de vakafdelingen. Dit betekent de schadeclaim in behandeling nemen, afstemming zoeken met de betreffende vakafdeling, verzekeraar, etc. en het contact onderhouden met de indiener van de schadeclaim. 

Juridische zaken & inkoop
Het team waar je komt te werken is het aanspreekpunt voor de organisatie met betrekking tot allerhande juridische vraagstukken in de breedste zin van het woord. Ze zijn onder meer verantwoordelijk voor de afdoening van bezwaarschriften, klachten en schadeclaims. Ook de inkoopadviseur behoort tot dit team.
 
Profiel
- Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, richting privaatrecht;
- Tevens heb je een gedegen kennis van- en ervaring op het gebied van het privaatrecht in het algemeen en verbintenissenrecht in het bijzonder;
- Kennis van overheidsaansprakelijkheid en het mededingingsrecht;
- Je hebt relevante werkervaring bij een gemeente

De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, die dan de offerte indient.

< Go back to the overview of all orders