Atos

SRQ126009 - IAM Functioneel beheerder (368941)

Work location:
'S-Gravenhagen
Starting date:
04.03.2019
Ending date:
31.07.2019
Hours per week:
36

Opdracht-/functiebeschrijving
Tijdelijke extra functioneel beheer ondersteuning met name om vanuit expertise de ondersteuning van enkele (grote) projecten en beheer mogelijk te maken. Resultaat is dat het concern volgens een generiek IAM proces werkt met behulp van gestandaardiseerde tooling.
 
Achtergrond
Binnen het IAM-domein vindt het centrale beheer van identiteiten plaats. Onder geldende wetgeving worden deelverzamelingen uitgewisseld met bronnen, (inter)departementale processen en afnemers. IAM is dé authentieke bron van identiteiten in de Min EZK en Min LNV brede departementale gegevensinfrastructuur en een belangrijke schakel in de In-Door-Uitstroomprocessen van het kerndepartement en overige organisatieonderdelen van Min EZK/LNV.
 
Het domein IAM is daarnaast functioneel verantwoordelijk voor het access management van aangesloten organisatieonderdelen; Het functioneel beheer van de Rijkspasketen EZ is onderdeel van het domein IAM. Voor de IAM keten maken we gebruik van standaardapplicaties (IBIS, Treemanager, ILM).Het IAM-domein wordt gekenmerkt door een groot aantal stakeholders, applicaties en processen. De werkomgeving is dynamisch en complex, mede door de centrale rol en het ketenkarakter van de gegevensstromen en daarmee samenhangende (keten)afhankelijkheden.
 
Binnen de afdeling Functioneel Beheer en Regie Domein Identity en Access Management zijn wij op zoek naar tijdelijk extra functionele beheer ondersteuning met name gericht op het doen landen in beheer van de vele projectactiviteiten. 
 
Eisen

  • Kennis van Identity en Access management (systemen) – 2 jaar
  • Kennis van functioneel beheer – 2 jaar

 
Wensen

  • Stressbestendigheid
  • Resultaatgerichtheid
  • Samenwerken
  • Ervaring met het aansluiten van organsisatie onderdelen op IAM processen is een pré
  • Kennis van EZ organisatie, applicaties, processen en oplossingen is een pré
  • Ketenkennis

 
Start datum
04-03-2019
 
Eind datum
30-06-2019 (met optie op verlenging
)

< Go back to the overview of all orders