Atos

SRQ126018 - Platform Engineer VMWare Virtualisatie (368982)

Work location:
s-Hertogenbosch
Starting date:
04.03.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

GEEN ZZP - payroll is wel mogelijk.

Platform Engineer VMWare Virtualisatie
 
Ben jij de platform engineer storage en virtualisatie die ons enthousiaste infra team wil komen versterken? Wij zoeken een sterke teamplayer die zich mede verantwoordelijk voelt voor de hoge beschikbaarheid van onze infrastructuur!

Over de afdeling
Het Platform Infra Team zorgt voor de instandhouding en verbetering van het basis platform waarop de systemen en applicaties van de Volksbank draaien. Het basis platform bestaat uit (gevirtualiseerde) server hardware, storage, netwerk en back-up en is de ruggengraat van IT voor de Volksbank. Sleutelwoorden hierbij zijn veiligheid, betrouwbaarheid en standaardisatie. Platformonderdelen en taken worden maximaal geautomatiseerd en beschikbaar gesteld via o.a. het serviceportaal.
 
Je draagt zorg voor de continuïteit, hoge beschikbaarheid, bereikbaarheid en het automatiseren van de infrastructuur van de Volksbank. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de dienstverlening van de verschillende merken van de Volksbank 7x24 uur beschikbaar is voor onze klanten. Je werkt in een agile scrum team samen met collega's met expertise van o.a. storage, netwerk en back-up. Je werkt in sprints van twee weken aan gezamenlijke doelen. Je voelt je mede verantwoordelijk voor de stories op andere aandachtsgebieden binnen je team en draagt hier waar mogelijk aan bij. Je primaire focus ligt bij virtualisatie en het continu verbeteren van de infrastructuur. Naast het oplossen van verstoringen voer je ook wijzigingen uit zoals preventief onderhoud.
Je hebt een diepgaande technische kennis van VMWare virtualisatie. Daarnaast heb je een automatiserings mindset en de drive om te innoveren.

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor:

 • Het uitvoeren van technisch beheer met focus op meerdere technische domeinen
 • Het oplossen van verstoringen (incidenten)
 • Doorvoeren van wijzigingen
 • Uitvoeren van Life Cycle Management
 • Doorvoeren van vernieuwen en verbeteringen
 • Automatiseren van werkzaamheden: configureren én bouwen/ontwikkelen
 • Stand-by dienst mee draaien

 
Eisen: Je hebt:
Wij zijn op zoek naar een engineer die meedenkt en niet bang is om zijn/haar mening te geven. Je werkt pro-actief samen met collega’s vanuit andere aandachtsgebieden aan de beste oplossingen voor de dienstverlening van de Volksbank. Je weet wat je moet doen als het er echt toe doet. Binnen no-time heb je overzicht en een plan van aanpak gereed. Het team staat samen voor de dienstverlening en wil deze steeds verbeteren. Samenwerken en vernieuwen zijn dan ook zaken die perfect bij jou passen. Je hebt geen 9 tot 17 uur mentaliteit en bent bereid om af en toe een stand-by dienst te draaien.
 
Verder heb je:

 • Een hbo-diploma in een relevante IT studierichting
 • Ervaring in grote en complexe omgevingen met diverse operating systemen en virtualisatie (Windows, AIX, Linux, VMWare)
 • Gedegen kennis op het gebied van VMWare
 • Relevante certificeringen staan natuurlijk op jouw cv
 • Kennis van of ervaring met het werken met Agile en Scrum

< Go back to the overview of all orders