Atos

SRQ126023 - Intern Accountmanager Inkomen

Work location:
Rotterdam
Starting date:
01.03.2019
Ending date:
01.02.2021
Hours per week:
39

Het creëren van nieuwe omzet en behoud van bestaande omzet door middel van een rendement bewust relatiebeheer en (diepte)acquisitie door het adviseren van oplossingen aan klanten op het gebied van inkomen voor ondernemers en DGA’s. Dit vanuit een ondernemende initiatiefrijke en proactieve opstelling naar de klant en prospects.

Keuze uit standplaats: Groningen, Zwolle, Noordwijk, Utrecht, Breda, Rotterdam of Eindhoven.

 

 

De functie

 

Ga jij de uitdaging aan om onze klanten aan ons te binden door oplossingen te adviseren op het gebied van inkomen? Wij zijn op zoek naar een collega die blij wordt van inhoudelijk advies geven (op afstand, via schermdelen en telefoon) die flexibel, resultaatgericht en praktisch ingesteld is!!

 

Je vindt het leuk om het gesprek aan te gaan met mensen. Je bent nieuwsgierig naar de financiële en persoonlijke situatie van de klant en kan met enthousiasme uitleggen wat Aon daar in kan betekenen.

 

In deze uitdagende functie behandel je inkomende vragen op het gebied van zorg en inkomen en benader je de klant proactief middels gerichte acties. Je geeft informatie en anticipeert actief op de wensen van de klant. Je luistert, vat samen en vraagt door naar wat de klant precies wilt en wat zijn/haar situatie is.

 

Zo inventariseer je de risico’s en geef je de klant een goed advies.

 

Veel afwisseling qua werkzaamheden, dynamiek en ontzettend gezellige collega’s, dat zijn de eerste woorden die bij je op komen als je werkzaam bent als Intern Accountmanager binnen Affinity.

 

Je rapporteert aan de Teammanager customer care SE.

 

De functievereisten

* Minimaal HBO werk- en denkniveau (commerciële richting);
* Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord en geschrift
* WFT Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk en Inkomen

 

< Go back to the overview of all orders