Atos

SRQ126027 - ETL-specialist DfA-0002 369087

Work location:
Utrecht
Starting date:
25.03.2019
Ending date:
30.06.2019
Hours per week:
36

Verplicht:
- OF formulier correct ingevuld mee sturen, incl motivatie
- NAW zoals in paspoort of id vermeld
- NL-talig

Zonder bovenstaande wordt aanbieding nit in behandeling genomen


In jouw rol van ETL-specialist ben je (mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de gestandaardiseerde, gestructureerde datafundamenten die geschikt zijn voor verschillende analytics-toepassingen. Je hebt ervaring in het ontwikkelen van ETL. Je bouwt de programmatuur waarmee we de data van tientallen bronsystemen ontsluiten en koppelen. Je transformeert en verwerkt de data in het datafundament, zodat de analytics specialisten er mee aan de slag kunnen. Alles wat je oplevert is ook eenvoudig in beheer te nemen door het dedicated beheerteam.Je werkt met SAS Data Integration Studio en Teradata aan het ontsluiten van nieuwe gegevens.Je bent analytisch én je beschikt over goede communicatieve eigenschappen die je inzet wanneer je in gesprek gaat met collega’s of gebruikers. Je heb plezier in het werken met data, zeker als dat in een team kan gebeuren. Je bent in staat om te schakelen tussen de detail-oplossing en het grote geheel. Je behoudt altijd het overzicht en probeert op zo’n efficiënt mogelijke wijze bij te dragen aan een waardevol product.

De afdeling Datafundamenten en Analytics (DF&A) staat centraal in een nieuwe ontwikkeling binnen de Belastingdienst. Door het slim toepassen van analytics en profiling, moet de performance van de Belastingdienst aanmerkelijk slimmer, sneller en effectiever worden. De analytics toepassingen worden gedragen door de datafundamenten. Binnen de fundamenten wordt de data van binnen en buiten de Belastingdienst geïntegreerd en verrijkt. Het doel van de datafundamenten is het realiseren van robuuste, geborgde informatie, waarmee de analytics toepassingen eenvoudig toegang hebben tot bruikbare en betrouwbare informatie. De datafundamenten worden ontwikkeld door een divers team van ongeveer 20 medewerkers. Het is een samenwerkingsgerichte groep, die met veel plezier de inhoudelijk complexe uitdagingen aangaat.

EISEN
- minimaal HBO werk- en denk niveau
- Kandidaten moeten voldoen aan de Insiderregeling van de Belastingdienst. Nadere informatie over deze regeling is op te vragen bij de Compliance Officer 06-51289794
- Affiniteit met ETL-oplossingen 3j

Wensen:
- Ervaring met SAS-DI

< Go back to the overview of all orders