Atos

SRQ126140 - System engineer Infrastructuur DCS-0024 370864

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
01.04.2019
Ending date:
30.06.2019
Hours per week:
40

verplicht:
- OF formulier correct ingevuld met motivatie mee sturen (atosbfa-mailbox@staffingms.com)
- NAW zoals in paspoort of id vemeld
- nl-talig
Zonder bovenvermelde wordt de aanbieding niet in behandeling genomen.


Doelstelling van T.Ne(x)t is het maken en implementeren van een nieuw private cloud platform voor Toeslagen, inclusief het realiseren van de serviceverlening die daarbij hoort.Het private cloud platform zal worden ingezet voor missiekritische workloads van de Belastingdienst, wat zware eisen stelt aan de beschikbaarheid, stabiliteit, prestaties en beveiliging van het platform.De werkzaamheden zijn Dev-werkzaamheden en betreffen het realiseren van het hostingsplatform en het automatiseren van de voortbrenging van het platform. De werkzaamheden zijn met name gestructureerd programmeren in Powershell. Kennis van Windows omgevingen zijn noodzakelijk en met name private Cloud toepassingen.
Het Toeslagen.Ne(X)t platform is een echte ‘Infrastructure as a Service’ (IaaS) Cloud met alle kenmerken die daarbij horen. De self-service is zodanig ingericht dat de gebruikers (lees: applicatieontwikkel- en beheerteams) volledig in code virtuele infrastructuur op het platform kunnen uitrollen. Hiervoor is door het Toeslagen.Ne(X)t team een eigen REST API ontwikkeld. Het platform is gebouwd op een converged infrastructure van HP en volledig gebaseerd op
- Microsoft technologie. Specifiek voor de automatisering wordt gebruik gemaakt van PowerShell, C#, Pester, SMA, DSC, BitBucket, Visual Studio (development tools).

EISEN:
- HBO werk- / denkniveau 5j
- Ervaring in geautomatiserd voortbrengen van virtuele infrastructuur 3
- Powershell 3

< Go back to the overview of all orders