Atos

SRQ126148 - Senior Configuratiemanager IBS-4263B 370985

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
25.03.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

Verplicht:
- OF formulier correct ingevuld met motivatie mee sturen (atosbfa-mailbox@staffingms.com)
- NAW zoals in paspoort of ID verveld
- NL-talig
Zonder bovenstaande wordt de aanbieding niet in behandeling genomen.


We zijn op zoek naar een (senior) configuratiemanager/beheerder. Van jou wordt verwacht dat jij een up-to-date inzicht verschaft over de hele keten heen van de cruciale componenten, zodat het op elk moment duidelijk is van deze componenten welke versies ervan in welke omgevingen (OTAP) bestaan. Bij wijzigingen van met name de interfaces met de raakvlakken informeer je de betrokken partijen tijdig en help je bij de impactbepaling . Daarnaast participeer je in het configuratiebeheer-proces en draag je actief bij aan de professionalisering. Individueel en samen met je collega’s werk je aan het hele traject: van het identificeren en registreren c.q. updaten en verifieren van de cruciale componenten in de OTAP straten voor een werkende keten. Het delen en vastleggen van kennis is een vanzelfsprekendheid.

Binnen de afdeling Inning wordt de applicatie Innen op Aangifte ontwikkeld. Deze applicatie zet een inningsvoorziening neer voor in eerste instantie de autobelastingen. Het gaat om een nieuwbouwvoorziening. Momenteel zijn hier, naast een voorbereidingsteam, 2 Java-teams en 1 BPM team mee aan het werk, ondersteund door een systemteam. Initiele inproductiename (voor het eerste belastingmiddel) is in het najaar van 2018 gerealiseerd. Het verder gefaseerd in gebruiknemen zal in Q1 2019 worden gerealiseerd. Innen op aangifte maakt gebruik van de Agile Scrum werkwijze icm het Safe framework. Op het project zijn de volgende steekwoorden van toepassing:
- masssale transactie verwerking
- zaaksgewijze verwerking: orkestratie
-hoge performance eisen
- hoge graag van testautomatisering
- java op mainframe
- complexe applicatie landschap en infrastructuur
Daarnaast is door verdere realisatie van CI/CD er nadruk op (data)kwaliteit en automatisering van de het configuratiebeheer op applicatief niveau, waarbij nu meerdere platformen en (versie)beheer producten gebruikt worden (o.a. GIT/Bitbucket, Nexus, Endevor

EISEN:
- ervaring met configuratiebeheer in complexe ervaring 5j
- ervaring met werken in een scaled agile omgeving en scrumteams 2j
- configurationmanagement

< Go back to the overview of all orders