Atos

SRQ126221 - Software Engineer

Work location:
s-Hertogenbosch
Starting date:
25.03.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

Locatie: Den Bosch
Start: direct
Eind: 31/12/2019
Inzet: 36 uur per week
Deadline: 11/3 12:00 uur

ZZP niet toegestaan

We zoeken:
Software Engineer
 
Als software engineer werk je samen in een scrum team aan het ontwerpen, bouwen en implementeren van het AWS cloudplatform voor de Volksbank.Het nieuwe cloudplatform zien we als een ‘derde datacenter’ voor de Volksbank, dat we bouwen op basis van Amazon Web Services (AWS). Op het cloudplatform kunnen IT teams eenvoudig en veilig workloads deployen, en slimme innovatieve cloud-based services van Amazon toepassen.
In het cloudplatform team krijg je veel ruimte voor innovatie, en werk je in een informele sfeer.  Je kennis en netwerk ontwikkel je actief, bijvoorbeeld door het bezoeken van AWS-events.
 
Wij zijn op zoek naar een slimme engineer die meedenkt, zijn mening durft te geven en zijn kennis goed weet over te brengen.
Je hebt een achtergrond in software development en je hebt affiniteit met cloud infrastructuur. Je vindt het leuk om je programmeer-skills over te dragen naar collega’s. We zoeken een collega met een hands-on mentaliteit, die focust op het automatiseren van cloud infrastructure ‘as code’. Je faciliteert en ondersteunt de IT teams die onze cloud-based diensten gebruiken.

Verder heb je:

 • Een hbo-diploma
 • Ervaring als software engineer
 • Bij voorkeur ervaring met de volgende punten, of je bent in ieder geval in staat om deze snel eigen te maken: 
  • programmeren in een Object Oriented-taal, bij voorkeur Python
  • Infra-as-Code (IaC) met behulp van Terraform / Cloudformation en JSON/YAML, AWS Lambda
  • CI/CD werkwijze
  • agile werken
  • kennis op het gebied van Amazon Web Services, compute, networking, security en monitoring is een pré
 • Een engineering mindset – dat wil zeggen alles geautomatiseerd, ‘as code’ en immutable

 
Hier kom je te werken
Bij ITC Platform Organisatie > Platform Service Cluster ter versterking Cloudplatform team, locatie in 's-Hertogenbosch.

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

< Go back to the overview of all orders