Atos

SRQ126242 - Medewerker klantenservice

Work location:
Noordwijk
Starting date:
07.03.2019
Ending date:
07.03.2020
Hours per week:
40

Klantenadviseur (32 - 40 uur)
Klantenservice | MBO | Deeltijd/Voltijd
 
Ga jij de uitdaging aan om onze particuliere klanten te binden en onze verzekeringsproducten te verkopen? Wij zijn op zoek naar collega’s die blij worden van telefonisch contact en flexibel, resultaatgericht en praktisch ingesteld zijn!!
 
De functie
Je vind het leuk om telefonisch het gesprek aan te gaan met mensen.  Je bent nieuwsgierig naar de situatie van de klant en kan met enthousiasme uitleggen wat Aon daar in kan betekenen.
In deze uitdagende functie behandel je binnenkomende vragen van particuliere relaties of benader je de klant proactief middels gerichte acties. Je geeft informatie en anticipeert actief op de wensen van de klant. Tevens verkoop je telefonisch verzekeringsproducten. Je luistert, vat samen en vraagt door naar wat de klant precies wilt en wat zijn/haar situatie is. Zo inventariseer je de risico’s, geeft de klant een goed advies en sluit je direct de polissen af die bij de wens van de klant horen.
Veel afwisseling qua werkzaamheden, dynamiek en ontzettend gezellige collega’s, dat zijn de eerste woorden die bij je op komen als je werkzaam bent als Adviseur Particulier binnen AON.
Daarnaast:
·         Vind je het realiseren van vooraf gestelde omzet doelstellingen een uitdaging. Met cross- en upsell doe je je voordeel.
·         Verwerk en registreer correct de gevoerde gesprekken in de systemen
·         Communiceer je op adequate wijze met collega’s op de andere kantoren en zoek je actief de samenwerking met je collega’s in het hele land.
 
De functievereisten

  • Ervaring in functie waarbij je het grootste gedeelte van de dag aan de telefoon zit.
  • Aantoonbare affiniteit met sales
  • In het bezit van WFT basis en Schade Particulieren
  • Flexibel in te zetten: Voor de Klantenservice gelden de volgende werktijden: van 8:00 uur 's ochtends tot 21:00 uur 's avonds en in de toekomst op zaterdag van 10:00 's ochtends tot 17:00 uur 's middags. We verwachten dat je minimaal één keer per week 's avonds en minimaal één keer per maand op zaterdag werkt. De invulling van de werktijden geschiedt in overleg met leidinggevende waarbij de bezetting en de bereikbaarheid van de afdeling bepalend is.

Verder ben je positief ingesteld, heb je gevoel voor humor en een echte teamspeler. Je bent commercieel gericht en vind het een uitdaging om met targets en teamdoelstellingen te werken.
Wij bieden
Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Een speciaal netwerkplatform voor Aon-medewerkers t/m 35 jaar. Door middel van formele en informele evenementen kun je je persoonlijke netwerk uitbreiden en je kennis vergroten. Ayoung organiseert activiteiten waar het zakelijke en het aangename worden gecombineerd.
 
Algemeen
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.
Aon heeft in Nederland 8 vestigingen met 1.540 medewerkers en in 120 landen meer dan 50.000 collega’s. Ga voor meer informatie naar http://www.aon.com/netherlands/.
 
De afdeling
Aon Verzekeringen – Klantenadvies binnen Aon Risk Solutions is het eerste aanspreekpunt voor de klant. De medewerkers adviseren de klanten bij vragen op het gebied van schadeverzekeringen. De afdeling is met moderne technieken op het gebied van digitale dossiervorming en telefonie uitgerust. Ze bestaat uit 124 professionals en is gevestigd over heel het land. Op de locatie Breda ben je onderdeel van een team van 10. Er heerst een ondernemende, collegiale en informele sfeer gericht op samenwerken en daarbij de gestelde doelen te behalen. Hier is het delen van kennis en kunde absoluut een belangrijk onderdeel van.

< Go back to the overview of all orders