Atos

SRQ126300 - Werkplekbeheerder (373382)

Work location:
's-Gravenhage
Starting date:
01.04.2019
Ending date:
31.08.2019
Hours per week:
40

*Op deze aanvraag mogen alleen eigen medewerkers of kandidaten die bij jullie op de payroll staan worden aangeboden!!

*ZZP inzet is alleen mogelijk direct rechtstreeks via ATOS 


Functie: Werkplekbeheerder
Richttarief inkoop: €  35,00

Opdracht-/functiebeschrijving
Jij zet eindgebruikers centraal. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, flexibel, analytisch en een echte teamplayer! DICTU streeft naar een optimale dienstverlening aan haar klanten. Waarbij meldingen binnen SLA worden afgehandeld. Vanwege toename van het werkaanbod, is DICTU op zoek naar een ambulante on-site support medewerker met als uitvalsbasis Den Haag en flexibel inzetbaar binnen West en Midden Nederland. Naast deelnemen aan projectwerkzaamheden, ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de eindgebruikers op verschillende locaties. Daarbij gaat het om werkplekbeheer, zoals de ondersteuning op mobiele apparaten. Afhankelijk van je opdracht verwerk je meldingen die in TOPdesk worden geregistreerd. Het kan voorkomen dat een dag bestaat uit het oplossen van dringende incidenten (LAN/WAN), het werken als ICT servicebalie medewerker en het op de hoogte houden van de eindgebruiker. Daarnaast hou je je ook bezig met onder andere het verhuizen van werkplekken, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van instructies aan eindgebruikers. Incidenteel wordt gevraagd over te werken. Kortom, de ambulante on-site support medewerker is een veelzijdige en flexibele werknemer die meerdere taken voor zijn rekening neemt.
 
Achtergrond
 DICTU rolt voor 13 000 eindgebruikers haar eigen (digitale) Cloud werkplek uit. Dit genereert tijdelijk extra werk. Om die reden is DICTU voor het Onsite Support team bij onze opdrachtgevers op zoek naar een zelfstandige, initiatiefrijke, flexibele en deskundige ambulante werkplekondersteuner met standplaats Den Haag. Inzetbaar in West en Midden Nederland. De medewerker voert samen met zijn collega's het werkplekbeheer uit. Dit betekent dat degene lokale meldingen oplost voor eindgebruikers die langs de ICT servicebalie komen. Daarnaast wordt de medewerker ook ambulant ingezet voor het afhandelen van werkplekgerelateerde meldingen op vestigingen van onze opdrachtgevers en voor projectwerkzaamheden.
 
Eisen (knock-out criteria)

 • Minimaal 2 jaar aantoonbaar relevante en recente werkervaring, waaronder ervaring met ICT servicebalies – 2 jaar
 • Servicemanagement opleiding/certificaten :
  - ITSM Foundation; ITIL Foundation
  - TOPdesk
  - In het bezit van rijbewijs B
  - Minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting ICT
 • Opleiding/certificaat :
  - Kennis en ervaring met Windows 10, Office 365 en citrix XenDesktop
  - Gedegen kennis van mobiele devices (smartphones, tablets) en beheer hiervan
  - Kennis van netwerken (LAN /WAN)

Bijzonderheden
Kandidaat zal geregeld ook reizen naar Utrecht /Amersfoort. Hoofdlocatie blijft Den Haag. Daarnaast kan de medewerker incidenteel worden ingezet bij het ondersteunen van LAN/WAN meldingen. T.a.v. dit laatste kan gebruik gemaakt worden van een eigen leaseauto van DICTU.

 
Start datum
01-04-2019
 
Eind datum
31-08-2019 (met optie op verlenging)

In de aanbiedingsmail ook graag vermelden:

 • DUIDELIJK aangeven of de kandidaat een ZZP-er is; Bij Payroll constructie OOK aangeven of dit volgens payroll cao Uitzendbranche is, of tijdelijk contract. Bij aanbieding óók de keten van levering aangeven.
 • minimale en maximale contracturen;
 • datum beschikbaarheid, eventuele vakanties of belemmeringen;
 • lopende aanbiedingen en intakes.

 

< Go back to the overview of all orders