Atos

SRQ126312 - Analist/Ontwerper datawarehouse (373716)

Work location:
Assen
Starting date:
25.03.2019
Ending date:
30.06.2019
Hours per week:
36

*Op deze aanvraag mogen alleen eigen medewerkers of kandidaten die bij jullie op de payroll staan worden aangeboden!!

*ZZP inzet is alleen mogelijk direct rechtstreeks via ATOS 

Analist/Ontwerper
Richttarief inkoop: €  69,00   

Opdracht-/functiebeschrijving
De gezochte analist/ontwerper zal de volgende werkzaamheden moeten verrichten. Ontwerpen Enterprise Datawarehouse Analyseren van wijzigings-eisen of -wensen, komen met verwezenlijkbare oplossingen.
 
Achtergrond
RVO streeft naar de realisatie van een Enterprise Datawarehouse (EDWH) waarin alle herbruikbare alfanumerieke en geo data worden opgenomen, gecombineerd en klaargezet voor analyse- en BI doeleinden. Er is inmiddels een begin ontstaan in de vorm van een SAS datawarehouse en een uitgebreide set geo data. Voordat deze ontwikkeling verder gaat wil RVO in kaart brengen hoe het EDWH optimaal verder is vorm te geven en hoe de bestaande onderdelen hier zo goed mogelijk in zijn in te passen. Dit moet resulteren in een voorstel voor de realisatie van een toekomstvast EDWH. Dit voorstel zal worden ingebracht in de betrokken besluitvormende organen.
 
Eisen

 • HBO (plus) werk- en denkniveau > 3 jaar
 • Ervaring in het werken in een uitvoerende organisatie van de Rijksoverheid dan wel een grote publieke dienstverlener > 3 jaar
 • Kennis van datamodelleren > 2 jaar
 • Aantoonbare ervaring als analist mbt het vormgeven en vullen van een centraal datawarehouse. > 2 jaar

 
Wensen

 • Zelfstandig kunnen werken, Maakt zich materie snel eigen, Resultaatgericht, Pragmatisch, Helder communiceren en toont hier initiatief in
 • kennis heeft van:- Requirementsanalyse methoden, - UML, - Kennis van de AVG wet- en regelgeving. Ervaring met het implementeren van deze regelgeving in applicaties is een pré.
 • ervaring met het werken in Enterprise Architect
 • kennis van of ervaring met SAS en geo data.
 • Communicatief
 • In staat nauw samen te werken met de informatiearchitect en de data engineers.

 
 
Bijzonderheden
De kandidaat dient gedurende de gevraagde termijn beschikbaar te zijn voor het gevraagde aantal uren. Eventuele afbouw van huidige werkzaamheden is bespreekbaar voor een periode van maximaal twee weken waarin de kandidaat minimaal 75% beschikbaar moet zijn voor RVO.
 
De werkzaamheden worden met name verricht op de vestiging Assen. De kandidaat moet er rekening mee houden dat reizen naar de vestiging Utrecht nodig kan zijn om daar werkzaamheden te verrichten.
 
Start datum
25-03-2019
 
Eind datum
 30-06-2019 ( met optie op verlenging)
 
=======================================================================================================================
Uw aanbiedingsmail bestaat uit een Nederlandstalig CV in Word van maximaal 4-6 pagina’s ontdaan van logo`s, bedrijfsnamen, tarieven etc.
Een CV van een kandidaat met daarin een persoonlijk geschreven motivatie toegeschreven op de klanteisen, wordt met voorrang behandeld.
In de aanbiedingsmail ook graag vermelden:

 • DUIDELIJK aangeven of de kandidaat een ZZP-er is; Bij Payroll constructie OOK aangeven of dit volgens payroll cao Uitzendbranche is, of tijdelijk contract. Bij aanbieding óók de keten van levering aangeven.
 • minimale en maximale contracturen;
 • datum beschikbaarheid, eventuele vakanties of belemmeringen;
 • lopende aanbiedingen en intakes.

 

< Go back to the overview of all orders