Atos

SRQ126389 - Senior IT Architect (375316)

Work location:
Amsterdam
Starting date:
05.04.2019
Ending date:
30.04.2020
Hours per week:
40

Binnen UWV is behoefte ontstaan aan ondersteuning van de lead-architect BS op het gebied van Identity en Access Management (IAM).
Je werkt binnen het architectenteam samen met je collega's van projecten, development en support aan de best mogelijke Identity Driven Security oplossing voor de klant, in nauwe afstemming met de lead architect. Dit geldt voor interne- en externe authenticatie en autorisatie. Het praktisch en technisch door vertalen van bestaand strategisch beleid naar patronen en bouwblokken, waarbij je als geen ander in staat de klant mee te nemen in de route naar die oplossing. Hierbij is het gebruiken van de bestaande oplossingen en een GAP analyse in de bestaande voorzieningen van belang. Security by design zorgt voor een beheerbaar en veilig landschap. Het ontwikkelen van patronen en (her)positioneren van voorzieningen spelen hierbij een belangrijke rol.
 
Eisen
Het CV moet volledig in het Nederlands zijn en maximaal 7 pagina's
Je functioneert minimaal op academisch niveau, opleiding Bestuurlijke Informatiekunde of vergelijkbare opleiding op academisch- of HBO+-niveau; 
Minimaal 5 jaar gedegen kennis van en ervaring met software ontwikkeling, principes en standaarden gerelateerd aan Identity access management de afgelopen 10 jaar.
Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied IT-architectuur en kennis op het vlak van applicatie- / service integratie in de afgelopen 10 jaar.
Minimaal 5 jaar aantoonbare algemene werkervaring op het gebied IT-architectuur vraagstukken in de afgelopen 10 jaar.
Minimaal 5 jaar gedegen kennis van methodieken en technieken aangaande het structureren van IT-ontwikkelmethoden en technieken in de afgelopen 10 jaar.
Minimaal 5 jaar ervaring met het inrichten van beheer en beheeromgevingen in de afgelopen 10 jaar 
Aantoonbare ervaring met het adviseren van opdrachtgevers op strategisch en tactisch niveau.

< Go back to the overview of all orders