Atos

SRQ126396 - Business Consultant WMO2020

Work location:
's-Gravenhage
Starting date:
01.04.2019
Ending date:
01.09.2019
Hours per week:
40

Rol: Business Consultant WMO2020
Klant: CAK
Standplaats: Den Haag
Start: z.s.m
Eind: 1-9-2019
Verlengbaar: ja
Uren: 40
 
De functie
Wat ga je precies doen?
Zoek jij een uitdagende en interessante vacature, word je enthousiast van schakelen op diverse niveaus binnen en buiten het CAK en denk je graag mee met de strategische keuzes van een organisatie? Dan hebben wij dé vacature van Business Consultant voor jou!
 
Als Business Consultant fungeer je als vraagbaak en adviseur bij verschillende soorten vraagstukken. Je geeft de impact aan op de bedrijfsvoering, ICT systemen, keten, klant en financiën. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de analyse en optimalisering van processen.
 
Je neemt deel aan het programma Wmo2020 en hebt ervaring met inrichten van een nieuwe organisatie. In jouw rol ondersteun je het project als geheel op strategisch en tactisch niveau en adviseer je gevraagd en ongevraagd bij diverse vraagstukken. Je voert analyses uit, snapt belangen van de diverse stakeholders en kan je adviezen goed verwoorden.
 
 
Het profiel
Je bent een communicatief vaardige Business Consultant die in staat is om snel hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Je maakt snel contact en hebt een flexibele instelling. Je combineert een sterke theoretische achtergrond met een hands-on mentaliteit en beschikt over een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit. Je beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, en overtuigingskracht.
•             Je hebt een hbo/wo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld rechten, bedrijfskundige informatica, informatiekunde of bestuurskunde;
•             Je hebt minimaal 5 jaar in een soortgelijke functie gewerkt;
•             Goede kennis van informatiesystemen en van de mogelijkheden van informatietechnologie;
•             Ervaring met Agile werkwijze;
•             Kennis van bedrijfskundige principes en ervaring met architectuurprincipes en procesmodellering;
•             Je hebt aantoonbare ervaring met stakeholdermanagement.

< Go back to the overview of all orders