Atos

SRQ126959 - Administratief medewerker DIV

Work location:
gouda
Starting date:
08.04.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
20

organisatieonderdeel   Afdeling Informatie en Automatisering    
functienaam   Administratief Medewerker documentaire informatie voorziening    

 
 
We zijn op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen bij de huidige reguliere werkzaamheden DIV maar ook ervaring heeft met de transitie van fysieke dossiers naar digitale dossiers.
 
Plaats in de organisatie   Je legt verantwoording af en rapporteert aan het afdelingshoofd I&A.
 
Doel van de functie
De aangeboden informatie in de vorm van o.a. brieven, beschikkingen, maatregelen etc. volgens vastgelegde gemeentelijke richtlijnen en conform de Archiefwet archiveren, zowel fysiek als digitaal. Deze documenten worden in gescand en hernoemd.
 
Jouw werkdag bestaat uit het doen van de ‘postronde’ op de afdeling. Dit betekent het ophalen van poststukken en overige documenten uit de daarvoor bestemde bakken verspreid over de afdeling, dit doe jij samen met jouw collega’s op verschillende momenten van de dag.
Uitgaande post wordt verzonden na het kopiëren van de uitgaande brieven. Overige documenten worden verdeeld over de collega’s. Tussen de postrondes door, bereid je alle overige documenten voor op digitalisering. Hierbij dien je erop te letten dat documenten juist en compleet worden aangeleverd. Voor het uitvoeren van deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig, leergierig en flexibel bent.
 
Je komt binnen in een heel leuk team en afdeling, een team dat jou graag inwerkt zodat je al gauw zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden kan uitvoeren. Wegens de huidige bezetting zijn wij op zoek naar iemand die snel nieuwe werkzaamheden en proactief taken oppakt en niet bang is om kritische vragen te stellen.
 
Kerntaken
 
Verwerken van gegevens in het digitale archief en bijhouden van het fysieke archief
 
Inkomende en uitgaande post
Dossiervorming en -ordening cliëntenarchieven voor de WMO, zowel digitaal als fysiek
Informatieverstrekking algemeen
Consulentschap en advies
 
 
N.B. Het gaat om wetgeving op het gebied van de WMO
 
Indicatief werk- en denkniveau
MBO
 
De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, die dan de offerte indient.

< Go back to the overview of all orders