Atos

SRQ127032 - Senior Software Engineer JAVA Front End (379940)

Work location:
Utrecht
Starting date:
01.04.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

LET OP DE EXCLUSIVITEITSEISEN!

Klant: RABO.
Locatie: Utrecht
Start: direct.
Eind: 31/12
Inzet: 36 uur per week

ZZP: Niet toegestaan.
TAALEIS: Nederlands.

DEADLINE: 04/04 15:00 uur
Twee dagen gratis inwerkperiode vereist.
 
Senior Software Engineer JAVA Front End
 
Binnen Lending Enterprise zijn we op zoek naar een front end developer met Java Angular kennis en het liefst kennis van RFS. Het betreft een positie in een team dat zich richt op de online inzichtelijk maken van alle financieringsproducten en ontsluiten van online services van klanten on any device (ook op apps). Voorbeelden hiervan zijn wijzigingen in producten, nieuwe aanvragen. Het team heeft een koppeling met Pega in de back end.

Over Rabobank IT Systems
De Rabobank wil graag marktleider zijn én blijven in onze voortdurend veranderende financiële wereld. Dat zijn we al als het gaat om goed werkgeverschap én innovatief vermogen. Zo staat de Rabobank bekend als populaire werkgever onder hoogopgeleiden, heeft ze het "Nieuwe Werken" geadopteerd én heeft het gewonnen. Bij Rabobank IT Systems zetten zich dan ook dagelijks ruim 3000 gemotiveerde professionals in om die ambitie waar te (blijven) maken.

Lending Enterprise (Financieren Bedrijven)
Dit cluster onderhoudt en vernieuwt alle systemen ten behoeve van advies, verkoop en beheer van zakelijke financieringen voor lokale banken en hun klanten. Momenteel vindt een omvangrijk vernieuwingstraject van dit systeemlandschap plaats, waarbij herinrichting van financieringsbeeld, kredietrevisie, en beheerprocessen op zakelijke financieringen belangrijke onderdelen zijn. Lending Enterprise werkt nauw samen met haar klant, directoraat Bedrijven in Agile teams. Een team bestaat uit 6-8 IT experts, BA en software engineers, en één Product Owner. Het team waar de vacature open staat, houdt zich vooral met online diensten bezig.

Competenties
Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantfocus herken je in jezelf de volgende competenties:
• Analytisch denkvermogen
• impact;
• overtuigingskracht;

Expertise;
• Java front end, angular
• Java back end

Ervaren medewerkers 5 jr > ervaring

< Go back to the overview of all orders